Büyükşehirden Genç Yetenekler Festivali

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2023 - 14:21, Güncelleme: 22.11.2023 - 12:56 1195+ kez okundu.
 

Büyükşehirden Genç Yetenekler Festivali

Büyükşehirden Genç Yetenekler Festivali
Denizli Büyükşehir Belediyesi 3 gün sürecek Genç Yetenekler Festivali düzenliyor. Teknofest ödüllü takımların da yer aldığı festivalde Denizlili gençler bilim, sanat ve teknoloji alanında çalışmalarını sergileyecek. Adem Metan’dan, Nalet Bebe’ye, Berfu-Eser Yenenler’den Ümit Erdim ve Muscar’a birçok ünlü ismin yer alacağı festival konserler, tiyatro gösterileri, söyleşi, panel ve çalışma atölyeleri ile dolu dolu geçecek.Gençlere yönelik hayata geçirdiği projelerle “Genç Dostu Şehir” ödülü unvanı bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, eşine az rastlanır bir gençlik festivaline imza atıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda; bilim, teknoloji ve sanat alanında kendi imkanlarıyla çalışmalar yaparak ülkemize katkı sunmaya gayret eden gençleri desteklemek, gerçekleştirdikleri projeleri sergilemek ve tanıtmalarına imkan sağlamak amacıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Yetenekler Festivali düzenliyor. 24 Kasım 2023 Cuma günü saat 11.00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde kapılarını açacak Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Yetenekler Festivali 3 gün sürecek. Festivale katılan öğrenci ve gençlerin oluşturduğu 95 takım, kendi imkanlarıyla yaptıkları bilim, sanat ve teknoloji alanındaki projelerini sergileyecek. Tekonofest ödüllü takımların da yer aldığı festivalde; ünlü isimlerle söyleşiler, talkshowlar, paneller, konserler, tiyatro gösterileri ve çalışma atölyeleri (workshop) düzenlenecek. Gençlerin severek takip ettiği Adem Metan, Nalet Bebe, Berfu-Eser Yenenler, Ümit Erdim, Muscar ve Ümit Erdim gibi ünlü isimler festivalde yer alacak, bilim, sanat ve teknoloji alanlarında söyleşiler gerçekleştirecek. Denizli’de bulunan yerel rock gruplarının konserleri ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu da tiyatro oyunları ile festivale renk katacak. 7’den 70’e tüm vatandaşların davetli olduğu festivalde masa tenisi, dart, mini golf gibi spor aktiviteleri gerçekleştirilecek. Ayrıca ücretsiz planetaryum gösterimleri yapılacak.Gençlerin ufkunu açacakDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm hemşehrilerini 3 gün sürecek Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Yetenekler Festivali’ne davet etti. Festival ile bilim, sanat ve teknoloji alanında kendi imkanı ile çalışmalar yaparak ülkeye katkı sunmaya gayret eden gençleri desteklemek istediklerini kaydeden Başkan Zolan, “İlk kez düzenleyeceğimiz Genç Yetenekler Festivalimiz ile gençlerimizin ufuklarını açmayı, geleceği inşa ederken teknoloji, bilim ve sanat alanında gelişimlerine katkı sunmayı hedefliyoruz” dedi. Festivalde konserlerden söyleşilere, tiyatro gösterimlerinden panellere birçok program ve etkinliklerin yer alacağını kaydeden Başkan Zolan, “Gençlerimizin daha donanımlı ve nitelikli olması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki, gençlik demek gelecek demektir. Başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı festivalimize bekliyorum” ifadelerini kullandı.
Büyükşehirden Genç Yetenekler Festivali
Denizli Büyükşehir Belediyesi 3 gün sürecek Genç Yetenekler Festivali düzenliyor. Teknofest ödüllü takımların da yer aldığı festivalde Denizlili gençler bilim, sanat ve teknoloji alanında çalışmalarını sergileyecek. Adem Metan’dan, Nalet Bebe’ye, Berfu-Eser Yenenler’den Ümit Erdim ve Muscar’a birçok ünlü ismin yer alacağı festival konserler, tiyatro gösterileri, söyleşi, panel ve çalışma atölyeleri ile dolu dolu geçecek.
Gençlere yönelik hayata geçirdiği projelerle “Genç Dostu Şehir” ödülü unvanı bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, eşine az rastlanır bir gençlik festivaline imza atıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda; bilim, teknoloji ve sanat alanında kendi imkanlarıyla çalışmalar yaparak ülkemize katkı sunmaya gayret eden gençleri desteklemek, gerçekleştirdikleri projeleri sergilemek ve tanıtmalarına imkan sağlamak amacıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Yetenekler Festivali düzenliyor. 24 Kasım 2023 Cuma günü saat 11.00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde kapılarını açacak Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Yetenekler Festivali 3 gün sürecek. Festivale katılan öğrenci ve gençlerin oluşturduğu 95 takım, kendi imkanlarıyla yaptıkları bilim, sanat ve teknoloji alanındaki projelerini sergileyecek. Tekonofest ödüllü takımların da yer aldığı festivalde; ünlü isimlerle söyleşiler, talkshowlar, paneller, konserler, tiyatro gösterileri ve çalışma atölyeleri (workshop) düzenlenecek. Gençlerin severek takip ettiği Adem Metan, Nalet Bebe, Berfu-Eser Yenenler, Ümit Erdim, Muscar ve Ümit Erdim gibi ünlü isimler festivalde yer alacak, bilim, sanat ve teknoloji alanlarında söyleşiler gerçekleştirecek. Denizli’de bulunan yerel rock gruplarının konserleri ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu da tiyatro oyunları ile festivale renk katacak. 7’den 70’e tüm vatandaşların davetli olduğu festivalde masa tenisi, dart, mini golf gibi spor aktiviteleri gerçekleştirilecek. Ayrıca ücretsiz planetaryum gösterimleri yapılacak.
Gençlerin ufkunu açacak
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm hemşehrilerini 3 gün sürecek Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Yetenekler Festivali’ne davet etti. Festival ile bilim, sanat ve teknoloji alanında kendi imkanı ile çalışmalar yaparak ülkeye katkı sunmaya gayret eden gençleri desteklemek istediklerini kaydeden Başkan Zolan, “İlk kez düzenleyeceğimiz Genç Yetenekler Festivalimiz ile gençlerimizin ufuklarını açmayı, geleceği inşa ederken teknoloji, bilim ve sanat alanında gelişimlerine katkı sunmayı hedefliyoruz” dedi. Festivalde konserlerden söyleşilere, tiyatro gösterimlerinden panellere birçok program ve etkinliklerin yer alacağını kaydeden Başkan Zolan, “Gençlerimizin daha donanımlı ve nitelikli olması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki, gençlik demek gelecek demektir. Başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı festivalimize bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.