İl Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2018 - 15:35, Güncelleme: 25.10.2018 - 15:35 3204+ kez okundu.
 

İl Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Denizli İl Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı, Valimiz Hasan Karahan başkanlığında gerçekleştirildi.
  Valilik makamında gerçekleştirilen toplantıya;Valimiz Hasan Karahan, 11'inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk, Cumhuriyet Başsavcısı Yılmaz Ergül, Vali Yardımcısı Halil Canavar, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, İl Göç İdaresi Müdürü M. Burak Dağgez ve diğer ilgili Şube Müdürleri katıldı.  Toplantıda Denizli’nin genel güvenlik ve asayişini olumsuz etkileyen konular değerlendirilerek yapılması gereken çalışmalar, alınması gereken önlemler ile kurumlar arası koordinasyon gerektiren hususlar karara bağlandı.  
Denizli İl Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı, Valimiz Hasan Karahan başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Valilik makamında gerçekleştirilen toplantıya;Valimiz Hasan Karahan, 11'inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk, Cumhuriyet Başsavcısı Yılmaz Ergül, Vali Yardımcısı Halil Canavar, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, İl Göç İdaresi Müdürü M. Burak Dağgez ve diğer ilgili Şube Müdürleri katıldı.

 Toplantıda Denizli’nin genel güvenlik ve asayişini olumsuz etkileyen konular değerlendirilerek yapılması gereken çalışmalar, alınması gereken önlemler ile kurumlar arası koordinasyon gerektiren hususlar karara bağlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.