HIRSIZLARA KAÇIŞ YOK

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2018 - 15:07, Güncelleme: 19.12.2018 - 16:13 3932+ kez okundu.
 

HIRSIZLARA KAÇIŞ YOK

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde yeni yapılan binalardan musluk bataryaları ve elektrik kablolarını çaldıkları iddia edilen 3 kişi tutuklandı
DENİZLİ (AA) - Alınan bilgiye göre, Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Gerzele ve Çakmak mahallelerinde inşaatı yeni bitmiş 4 ayrı binadan musluk bataryaları ile binalara döşenen elektrik kablolarının kesilerek çalınması olayı ile ilgili çalışma başlattı. Hırsızlık olayları şüphelisi olarak H.G, E.B, M.İ, D.A. ve M.B'yi belirleyen polis, şüphelilerden H.G, E.B, M.İ'yi çalıntı malzemelerle yakaladı. Gözaltına alınan 3 zanlı, işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. Diğer iki zanlının aranmasına devam edildiği öğrenildi.   
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde yeni yapılan binalardan musluk bataryaları ve elektrik kablolarını çaldıkları iddia edilen 3 kişi tutuklandı

DENİZLİ (AA) - Alınan bilgiye göre, Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Gerzele ve Çakmak mahallelerinde inşaatı yeni bitmiş 4 ayrı binadan musluk bataryaları ile binalara döşenen elektrik kablolarının kesilerek çalınması olayı ile ilgili çalışma başlattı.

Hırsızlık olayları şüphelisi olarak H.G, E.B, M.İ, D.A. ve M.B'yi belirleyen polis, şüphelilerden H.G, E.B, M.İ'yi çalıntı malzemelerle yakaladı.

Gözaltına alınan 3 zanlı, işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. Diğer iki zanlının aranmasına devam edildiği öğrenildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.