Heyelan Tehlikesi Korkutuyor

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2019 - 15:00, Güncelleme: 04.02.2019 - 15:00 3486+ kez okundu.
 

Heyelan Tehlikesi Korkutuyor

Çameli yeni yolda meydana gelen heyelanda; istinat duvarı yarıldı, şarampol kabardı..
Acıpayam Çameli Fethiye karayolu Acıpayam Aliveren mevkiindeki oluşan heyelan sonucu asfalt yolun kenarı ve şarampolde kabarma ve istinat duvarında yarılma meydana geldi.. Çameli Acıpayam karayolunun 20. Km’de oluşan heyelanlı alanda karayolları ve yol yapım firması tarafından geçen yaz başı kazık çakılmasına rağmen dağ kütlesinin harekete geçip istinat duvarında yarılma, şarampolde kabarma ve teraslı alanın şişmesi yolu kullanan sürücülerde korku oluşturuyor.. Yolu kullanan sürücüler, yağan yağmurla birlikte heyelanlı alanda sel oluştuğu, oluşan selin de heyelanı tetiklediği, olası bir olay karşısında bir an önce tedbir alınması gerektiği dile getirildi.
Çameli yeni yolda meydana gelen heyelanda; istinat duvarı yarıldı, şarampol kabardı..

Acıpayam Çameli Fethiye karayolu Acıpayam Aliveren mevkiindeki oluşan heyelan sonucu asfalt yolun kenarı ve şarampolde kabarma ve istinat duvarında yarılma meydana geldi..

Çameli Acıpayam karayolunun 20. Km’de oluşan heyelanlı alanda karayolları ve yol yapım firması tarafından geçen yaz başı kazık çakılmasına rağmen dağ kütlesinin harekete geçip istinat duvarında yarılma, şarampolde kabarma ve teraslı alanın şişmesi yolu kullanan sürücülerde korku oluşturuyor..

Yolu kullanan sürücüler, yağan yağmurla birlikte heyelanlı alanda sel oluştuğu, oluşan selin de heyelanı tetiklediği, olası bir olay karşısında bir an önce tedbir alınması gerektiği dile getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.