"HEYECANLARINA ORTAK OLMAK GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTI"

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2018 - 16:07, Güncelleme: 25.12.2018 - 16:14 2773+ kez okundu.
 

"HEYECANLARINA ORTAK OLMAK GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTI"

​​​​​​​Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu'nda öğrenim gören öğrencilerle bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocuklarla basketbol oynadı. Çocukların yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşan Başkan Osman "Yavrularımızın sevincini, coşkusunu ve heyecanını görmek gücümüze güç kattı" dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği ücretsiz pilates kursuna katılan kadınlarla bir araya geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu'na kazandırdığı spor salonunda düzenlenen programda, pilates yapan kadınlara kolaylıklar dileyen Başkan Osman Zolan, burada bir süre sohbet etti. Spor yapmanın sayısız faydası olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, tüm hemşerilerine sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam sürmesini diledi.   Çocuklarla basketbol oynadı Spor salonunda çocuklarla beraber basketbol oynayan Başkan Osman Zolan ilk ve ortaokul öğrencileriyle bir araya geldi. Burada yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşan Başkan Osman Zolan, "Yavrularımızın sevincini, coşkusunu ve heyecanını görmek gücümüze güç kattı" dedi. Spor salonunu Atatürk Ortaokulu'na kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Osman Zolan, "Spor hayatın ta kendisidir. Sporda kazanmak da vardır kaybetmek de. Kaybettikten sonra yeniden başlamak da vardır. Hayat da öyledir. Sizler spor yaparak hayata atılacaksınız. Başarılar diliyorum" dedi.  
​​​​​​​Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu'nda öğrenim gören öğrencilerle bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocuklarla basketbol oynadı. Çocukların yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşan Başkan Osman "Yavrularımızın sevincini, coşkusunu ve heyecanını görmek gücümüze güç kattı" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği ücretsiz pilates kursuna katılan kadınlarla bir araya geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu'na kazandırdığı spor salonunda düzenlenen programda, pilates yapan kadınlara kolaylıklar dileyen Başkan Osman Zolan, burada bir süre sohbet etti. Spor yapmanın sayısız faydası olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, tüm hemşerilerine sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam sürmesini diledi.  

Çocuklarla basketbol oynadı

Spor salonunda çocuklarla beraber basketbol oynayan Başkan Osman Zolan ilk ve ortaokul öğrencileriyle bir araya geldi. Burada yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşan Başkan Osman Zolan, "Yavrularımızın sevincini, coşkusunu ve heyecanını görmek gücümüze güç kattı" dedi. Spor salonunu Atatürk Ortaokulu'na kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Osman Zolan, "Spor hayatın ta kendisidir. Sporda kazanmak da vardır kaybetmek de. Kaybettikten sonra yeniden başlamak da vardır. Hayat da öyledir. Sizler spor yaparak hayata atılacaksınız. Başarılar diliyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.