100. yaşına giren yaşlı kadına, torunlarından sürpriz doğum günü

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2023 - 11:54, Güncelleme: 09.11.2023 - 11:18 1580+ kez okundu.
 

100. yaşına giren yaşlı kadına, torunlarından sürpriz doğum günü

100. yaşına giren yaşlı kadına, torunlarından sürpriz doğum günü
Geçtiğimiz günlerde 100.yaşına giren Ayşe Erkaraca’ya torunları sürpriz doğum günü düzenledi. Cumhuriyetle yaşıt olan yaşlı kadın, “Bizim nesil doğum günü bilmez ama bu sürpriz beni çok mutlu etti” dedi.Nüfus kaydına göre Cumhuriyetle yaşıt olan Ayşe Erkaraca, torunlarının yaptığı sürpriz doğum gününde yüzüncü yaşını kutladı. Eve gelen torunlarının yaptığı sürprizle çok mutlu olduğunu ifade eden 5 çocuk ve 15 torun sahibi olan yaşlı kadın, “Bizim nesil doğum günü falan bilmez. Torunlarımın ve çocuklarımın yaptığı bu güzel sürpriz beni çok mutlu etti. Çocuklarımın ve torunlarımın hepsini olmasa da bir kısmını bir arada görmek çok güzel bir duygu. Allah hepsinden razı olsun” dedi.Buldan’ın Yunan askerleri tarafından işgal altında olduğu zamanlarda kundakta bebek olduğunu söyleyen Erkaraca, o dönemin şartlarından kaynaklı olarak nüfusa 1923 yılında kaydolduğunu belirtti.
100. yaşına giren yaşlı kadına, torunlarından sürpriz doğum günü
Geçtiğimiz günlerde 100.yaşına giren Ayşe Erkaraca’ya torunları sürpriz doğum günü düzenledi. Cumhuriyetle yaşıt olan yaşlı kadın, “Bizim nesil doğum günü bilmez ama bu sürpriz beni çok mutlu etti” dedi.
Nüfus kaydına göre Cumhuriyetle yaşıt olan Ayşe Erkaraca, torunlarının yaptığı sürpriz doğum gününde yüzüncü yaşını kutladı. Eve gelen torunlarının yaptığı sürprizle çok mutlu olduğunu ifade eden 5 çocuk ve 15 torun sahibi olan yaşlı kadın, “Bizim nesil doğum günü falan bilmez. Torunlarımın ve çocuklarımın yaptığı bu güzel sürpriz beni çok mutlu etti. Çocuklarımın ve torunlarımın hepsini olmasa da bir kısmını bir arada görmek çok güzel bir duygu. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Buldan’ın Yunan askerleri tarafından işgal altında olduğu zamanlarda kundakta bebek olduğunu söyleyen Erkaraca, o dönemin şartlarından kaynaklı olarak nüfusa 1923 yılında kaydolduğunu belirtti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.