Başarılı doktor Buldanlı gençlere yol gösterdi

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2023 - 10:38, Güncelleme: 24.11.2023 - 10:13 1240+ kez okundu.
 

Başarılı doktor Buldanlı gençlere yol gösterdi

Başarılı doktor Buldanlı gençlere yol gösterdi
Buldan Göğüs Hastanesinin sevilen göz doktoru Tunahan Akyol gençlere ışık oldu. Kariyerleri ile ilgili konferans düzenleyen ve mesleğini anlatan doktor Tunahan Akyol gençlere yol gösterdi.Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesinin sevilen Göz Doktoru Tunahan Akyol, genç öğrencilere, kariyer planlama konferansında mesleğini anlattı.Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine kısa bir zaman önce atanmasının ardından başarılı operasyonlara imza atan Göz Doktoru Tunahan Akyol, gençlere yol gösterdi.Buldan Ali Tunaboylu Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine gelecekteki mesleklerini seçmelerinde yardımcı olması açısından gerçekleşen Kariyer Planlama konferansı mesleği ile ilgili bilgiler aktaran başarılı Göz Hekimi Tunahan Akyol, öğrencilerden gelen soruları da cevapladı.İlerleyen dönenmelerde öğrencilere hangi mesleği seçerlerse seçsinler sevdikleri işi yapmalarını tavsiye eden Doktor Akyol; “ Göz hekimliği zor bir meslek ancak insanların göz sağlığına katkı yapmak, daha iyi görmelerini sağlamak benim için çok büyük mutluluk. Ben mesleğimi severek yapıyorum ve sizlerin de tıp alanında meslek sahibi olmanızı tavsiye ediyorum” dedi.
Başarılı doktor Buldanlı gençlere yol gösterdi
Buldan Göğüs Hastanesinin sevilen göz doktoru Tunahan Akyol gençlere ışık oldu. Kariyerleri ile ilgili konferans düzenleyen ve mesleğini anlatan doktor Tunahan Akyol gençlere yol gösterdi.

Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesinin sevilen Göz Doktoru Tunahan Akyol, genç öğrencilere, kariyer planlama konferansında mesleğini anlattı.
Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine kısa bir zaman önce atanmasının ardından başarılı operasyonlara imza atan Göz Doktoru Tunahan Akyol, gençlere yol gösterdi.

Buldan Ali Tunaboylu Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine gelecekteki mesleklerini seçmelerinde yardımcı olması açısından gerçekleşen Kariyer Planlama konferansı mesleği ile ilgili bilgiler aktaran başarılı Göz Hekimi Tunahan Akyol, öğrencilerden gelen soruları da cevapladı.

İlerleyen dönenmelerde öğrencilere hangi mesleği seçerlerse seçsinler sevdikleri işi yapmalarını tavsiye eden Doktor Akyol; “ Göz hekimliği zor bir meslek ancak insanların göz sağlığına katkı yapmak, daha iyi görmelerini sağlamak benim için çok büyük mutluluk. Ben mesleğimi severek yapıyorum ve sizlerin de tıp alanında meslek sahibi olmanızı tavsiye ediyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.