‘HAFTA SONU NE YAPSAK?’ ALTERNATİFİNİZ ÇOĞALIYOR

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2019 - 13:12, Güncelleme: 19.03.2019 - 13:12 3516+ kez okundu.
 

‘HAFTA SONU NE YAPSAK?’ ALTERNATİFİNİZ ÇOĞALIYOR

Denizli'de alternatif turizmde markalar yaratan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril’deki Işıklı Gölü ile Buldan’daki Süleymanlı Gölü ve Yaylasını yeniden düzenleyerek kullanıma açacak. Bunların yanında Zolan'ın Doğa Sporları Parkı projesi ise macera tutkunlarının vazgeçemeyeceği adres olacak.
Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak, bunların yanında alternatif turizme katkıda bulunmak amacı ile Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Denizli Kayak Merkezi ve Kefe Yaylası gibi alternatif turizmde markalar yaratan Denizli Büyükşehir Beldiye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, 3 dev projesini daha görücüye çıkardı. 3 ÖNEMLİ PROJE Bir dönem Denizlililerin topluca hafta sonlarını değerlendirdikleri Çivril’deki Işıklı Gölü, Buldan’ın zirvesindeki Süleymanlı Gölü ve Yaylası tekrar düzenlenerek hem kent halkına hem de alternatif turizmin hizmetine sunulacak. Her türlü sporu destekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, doğa sporu tutkunlarını da unutmadı: Başkan Zolan'ın Doğa Sporları Parkı projesi de özellikle macera tutkunlarının yeni buluşma noktası olacak. DENİZLİ, YENİDEN IŞIKLI’DA BULUŞACAK Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Denizli için açıkladığı 258 vizyon proje içinde Çivril’in Işıklı Gölü için hazırlanan proje göz doldurdu. Başkan Zolan’ın “Denizli’nin en güzel gölü neresidir: Işıklı Gölü’dür” dediği düzenleme için sit kurullarından gerekli izinler alındı ve projeler hazırlandı. Başkan Zolan, Işıklı Gölü çevresindeki buluşmaların bir dönem kentin kültürü olduğunu, bu kültürü tekrar canlandıracaklarını söylerken, “Çivril bu düzenlemeyi çok istiyordu. Çünkü sadece Çivril değil, Denizli’nin her yerinden insanlar giderdi buraya. Biz bu kültürümüzü tekrar canlandırmak istiyoruz. Bu gördüğünüz projelerin hepsi gerçek projedir. Gerekli kurullardan onayı alınmış, yapıma hazır halinin projesidir” dedi. SÜLEYMANLI GÖLÜ VE YAYLASI TURİZME KAZANDIRILIYOR Başkan Zolan’ın “Denizlimizin ayrı bir değeri” diye tanımladığı Süleymanlı Gölü ve Yaylası da gelecek dönemde turizme kazandırılacak. Başkan Osman Zolan, “Doğa ve insan dengesini koruyarak Süleymanlı’yı turizme kazandıracağız. Önümüzdeki dönem mutlaka yapacağız. Şimdiden hayırlı olsun” dedi. Buldan’da bulunan Süleymanlı Yaylası ve Gölü, kamp alanları, bungalov evler, piknik alanları, gezinti yolları, spor alanları ve sosyal tesisleri ile yayla turizmine kazandırılacak. DOĞA TUTKUNLARI BURAYA: DOĞA SPORLARI PARKI Doğa Sporları Parkı ile tüm Denizli halkı, doğa ile iç içe bir ortamda vakit geçirme imkanı bulacak. Parkta göletler, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, spor grupları, çocuk oyun alanları, piknik yerleri, macera parkuru, tırmanma duvarı, atlama kulesi ve kamp alanları yer alacak.  
Denizli'de alternatif turizmde markalar yaratan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril’deki Işıklı Gölü ile Buldan’daki Süleymanlı Gölü ve Yaylasını yeniden düzenleyerek kullanıma açacak. Bunların yanında Zolan'ın Doğa Sporları Parkı projesi ise macera tutkunlarının vazgeçemeyeceği adres olacak.

Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak, bunların yanında alternatif turizme katkıda bulunmak amacı ile Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Denizli Kayak Merkezi ve Kefe Yaylası gibi alternatif turizmde markalar yaratan Denizli Büyükşehir Beldiye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, 3 dev projesini daha görücüye çıkardı.

3 ÖNEMLİ PROJE

Bir dönem Denizlililerin topluca hafta sonlarını değerlendirdikleri Çivril’deki Işıklı Gölü, Buldan’ın zirvesindeki Süleymanlı Gölü ve Yaylası tekrar düzenlenerek hem kent halkına hem de alternatif turizmin hizmetine sunulacak. Her türlü sporu destekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, doğa sporu tutkunlarını da unutmadı: Başkan Zolan'ın Doğa Sporları Parkı projesi de özellikle macera tutkunlarının yeni buluşma noktası olacak.

DENİZLİ, YENİDEN IŞIKLI’DA BULUŞACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Denizli için açıkladığı 258 vizyon proje içinde Çivril’in Işıklı Gölü için hazırlanan proje göz doldurdu. Başkan Zolan’ın “Denizli’nin en güzel gölü neresidir: Işıklı Gölü’dür” dediği düzenleme için sit kurullarından gerekli izinler alındı ve projeler hazırlandı. Başkan Zolan, Işıklı Gölü çevresindeki buluşmaların bir dönem kentin kültürü olduğunu, bu kültürü tekrar canlandıracaklarını söylerken, “Çivril bu düzenlemeyi çok istiyordu. Çünkü sadece Çivril değil, Denizli’nin her yerinden insanlar giderdi buraya. Biz bu kültürümüzü tekrar canlandırmak istiyoruz. Bu gördüğünüz projelerin hepsi gerçek projedir. Gerekli kurullardan onayı alınmış, yapıma hazır halinin projesidir” dedi.

SÜLEYMANLI GÖLÜ VE YAYLASI TURİZME KAZANDIRILIYOR

Başkan Zolan’ın “Denizlimizin ayrı bir değeri” diye tanımladığı Süleymanlı Gölü ve Yaylası da gelecek dönemde turizme kazandırılacak. Başkan Osman Zolan, “Doğa ve insan dengesini koruyarak Süleymanlı’yı turizme kazandıracağız. Önümüzdeki dönem mutlaka yapacağız. Şimdiden hayırlı olsun” dedi. Buldan’da bulunan Süleymanlı Yaylası ve Gölü, kamp alanları, bungalov evler, piknik alanları, gezinti yolları, spor alanları ve sosyal tesisleri ile yayla turizmine kazandırılacak.

DOĞA TUTKUNLARI BURAYA: DOĞA SPORLARI PARKI

Doğa Sporları Parkı ile tüm Denizli halkı, doğa ile iç içe bir ortamda vakit geçirme imkanı bulacak. Parkta göletler, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, spor grupları, çocuk oyun alanları, piknik yerleri, macera parkuru, tırmanma duvarı, atlama kulesi ve kamp alanları yer alacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.