BU KEZ UYUŞTURUCU ÇIKMADI AMA...

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.05.2018 - 16:03, Güncelleme: 17.05.2018 - 16:20 4090+ kez okundu.
 

BU KEZ UYUŞTURUCU ÇIKMADI AMA...

Denizli’de polis tarafından durdurulan bir otomobilde....
Edinilen bilgilere göre, Pamukkale ilçesi Denizli-Ankara karayolunda uygulama noktası oluşturan ekipler şüphelendikleri bir otomobili durdurarak arama yaptı. Aramada Sağlık Bakanlığı denetiminden geçmemiş ve insan sağlığına zararlı cinsel uyarıcı 800 adet kaçak ilaç ele geçirildi. Kaçak ürünlerin Denizli’ye farklı kentlerden satış için getirildiği belirtildi.  Olayla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. 
Denizli’de polis tarafından durdurulan bir otomobilde....

Edinilen bilgilere göre, Pamukkale ilçesi Denizli-Ankara karayolunda uygulama noktası oluşturan ekipler şüphelendikleri bir otomobili durdurarak arama yaptı. Aramada Sağlık Bakanlığı denetiminden geçmemiş ve insan sağlığına zararlı cinsel uyarıcı 800 adet kaçak ilaç ele geçirildi. Kaçak ürünlerin Denizli’ye farklı kentlerden satış için getirildiği belirtildi. 
Olayla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.