YILLAR SONRA YENİDEN!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2018 - 01:02, Güncelleme: 05.05.2018 - 15:10 3753+ kez okundu.
 

YILLAR SONRA YENİDEN!

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tarafından ilçe halkına söz verilen "Kültür Merkezi" tamamlandı.
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tarafından ilçe halkına söz verilen "Kültür Merkezi" tamamlandı. Salonun ilk misafirleri ise ilçenin çocukları oldu. Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi için geçtiğimiz yılın Nisan ayında ilk kepçe vurulmuştu. O günden bu yana başlatılan hummalı çalışmanın ardından Kültür Merkezi hizmete hazır bir hale getirildi. 350 kişilik sinema, tiyatro, nikah ve toplantı salonu, 1 kütüphane, 1 fuaye, sergi salonu, 1 fotoğraf stüdyosu, 1 eğitim ve dans okulu, 1 atölye ile otopark bulunan Kültür Merkezi 5 milyon 300 bin liraya mal oldu. Yapılan sinema salonunun ilk misafirleri ise çocuklar oldu. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın "Çocuk Film Şenliği" etkinliği, 2 hafta boyunca ilçedeki çocuklara hizmet verdi.
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tarafından ilçe halkına söz verilen "Kültür Merkezi" tamamlandı.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tarafından ilçe halkına söz verilen "Kültür Merkezi" tamamlandı. Salonun ilk misafirleri ise ilçenin çocukları oldu. Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi için geçtiğimiz yılın Nisan ayında ilk kepçe vurulmuştu. O günden bu yana başlatılan hummalı çalışmanın ardından Kültür Merkezi hizmete hazır bir hale getirildi.

350 kişilik sinema, tiyatro, nikah ve toplantı salonu, 1 kütüphane, 1 fuaye, sergi salonu, 1 fotoğraf stüdyosu, 1 eğitim ve dans okulu, 1 atölye ile otopark bulunan Kültür Merkezi 5 milyon 300 bin liraya mal oldu. Yapılan sinema salonunun ilk misafirleri ise çocuklar oldu. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın "Çocuk Film Şenliği" etkinliği, 2 hafta boyunca ilçedeki çocuklara hizmet verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.