OTOMOBİLİN CAMINDAN FIRLADI!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2018 - 12:35, Güncelleme: 01.04.2018 - 12:35 3826+ kez okundu.
 

OTOMOBİLİN CAMINDAN FIRLADI!

Otomobil takla attı: 1 ölü, 3 yaralı
Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Denizli Caddesi'nde meydana geldi. Bekir Öztürk yönetimindeki 09 BE 114 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp, refüjdeki aydınlatma direğine çarparak takla atıp, karşı şeride geçti. Kazada, otomobilin kırılan ön camından fırlayan Cennet Gürsoy olay yerinde yaşamını yitirdi. Sürücü Bekin Öztürk ile arka koltuktaki Yaşar Öztürk ve İrem Kocabıyık ise yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Çal Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Gürsoy'un cesedi ise otopsi için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.
Otomobil takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Denizli Caddesi'nde meydana geldi. Bekir Öztürk yönetimindeki 09 BE 114 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp, refüjdeki aydınlatma direğine çarparak takla atıp, karşı şeride geçti. Kazada, otomobilin kırılan ön camından fırlayan Cennet Gürsoy olay yerinde yaşamını yitirdi. Sürücü Bekin Öztürk ile arka koltuktaki Yaşar Öztürk ve İrem Kocabıyık ise yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Çal Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Gürsoy'un cesedi ise otopsi için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.