DALAMAN'DA CESET BULUNDU

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2017 - 07:38, Güncelleme: 03.05.2017 - 07:57 3158+ kez okundu.
 

DALAMAN'DA CESET BULUNDU

Dün akşam saatlerinde Jandarmaya gelen bir ihbar hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu.
Akşam saatlerinde Acıpayam İlçesi, Çakır Mahallesi Dalaman Çayı kenarında cansız bir beden var ihbarı bir anda ortalığı hareketlendirdi. Jandarma ve sağlık ekipleri hemen olay yerine gitti. Adı geçen noktaya ulaşan ekipler, çürümüş ve tanınmayacak halde olan bir ceset buldu. Bunun üzerine olay yerine özel ekip ve savcı çağırıldı. Bulunan cansız bedenin bir erkeğe ait olduğu anlaşılınca akıllara Çivril'de kaybolan ve halen izine rastlanamayan 74 yaşındaki Mehmet Ali Acar’a ait olabileceği tahmini üzerinde duruldu. Otopsi için hastaneye kaldırılan cesedin yapılan incelem sonucunda kime ait olduğu belirlenecek. Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor. 
Dün akşam saatlerinde Jandarmaya gelen bir ihbar hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Akşam saatlerinde Acıpayam İlçesi, Çakır Mahallesi Dalaman Çayı kenarında cansız bir beden var ihbarı bir anda ortalığı hareketlendirdi. Jandarma ve sağlık ekipleri hemen olay yerine gitti. Adı geçen noktaya ulaşan ekipler, çürümüş ve tanınmayacak halde olan bir ceset buldu. Bunun üzerine olay yerine özel ekip ve savcı çağırıldı. Bulunan cansız bedenin bir erkeğe ait olduğu anlaşılınca akıllara Çivril'de kaybolan ve halen izine rastlanamayan 74 yaşındaki Mehmet Ali Acar’a ait olabileceği tahmini üzerinde duruldu.

Otopsi için hastaneye kaldırılan cesedin yapılan incelem sonucunda kime ait olduğu belirlenecek.

Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.