FAİCA GİBİ KAZADA CAN PAZARI
FAİCA GİBİ KAZADA CAN PAZARI
Gece saat 03.00 sularında meydana gelen kaza faciayı andırdı. İddialara göre hız ve dikkatsizlik sonucuyla meydana geldiği ileri sürülen kazada araçta bulunan 3 kişi yaralanırken 1 kişi ise hayatını kaybetti.
Pamukkale Üniversitesi kavşağında meydana gelen kazada 20 YC 647 plakalı araç hız nedeniyle bir anda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çıktı. İlk olarak bir direğe çarpan araç 20 metre ileride bulunan 2. direğe çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle paramparça hale gelen araçtan dışarı savrulan bir kişi olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından ilk müdahalesi yapılarak gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Aracın içerisinde bulunan ve sürücüsü olduğu düşünülen kişi ise olay yerinde hayatını kaybetti. Tamamen parçalanan araçta sıkışan 3. kişi ise olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafınca çıkarılarak hastaneye gönderildi.
Kazada olay yerinde hayatını kaybeden Fatih Türkmen hurdaya dönen arabada sıkıştı. İtfaiyenin bir saate yakın süren uğraşları sonucunda arabadan çıkarılan gencin naaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
İddialara göre gençlerin alkollü ve aşırı hızlı olduğu söyleniyor. Kazadan 3 saat önce sosyal medyadan paylaştıkları fotoğrafta görülen sıkı dostlardan birisi vefat ederken diğerleri ise Devlet Hastanesinde kontrol altında tutuluyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.