Gazilere Mevlid-i Şerif okutuldu

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2015 - 17:40, Güncelleme: 21.09.2015 - 18:43 5043+ kez okundu.
 

Gazilere Mevlid-i Şerif okutuldu

19 Eylül 2015 Gaziler Günü sebebiyle Kozlar mahallesinde Mevlid-i Şerif okutuldu, yemek verildi.
Muhtarlık ve köy halkının ortaklaşa düzenlediği mevlid ve yemeğe Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, Kozlar Muhtarı Ramazan Hıraözlü, diğer mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ebediyete intikal eden aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin ruhlarına ithafen düzenlenen programda konuşan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Vatanseverlikleri ile her biri ayrı kahramanlık timsali olan, gazilerimize layık oldukları saygıyı göstermek, onurlu ve vakur bir şekilde yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak, hepimizin toplumsal ve insani görevidir. Bu vesile ile Türk Milletinin adını tarihe altın harflerle yazdıran aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlık ve uzun ömürler diliyorum. Düzenlenen programda emeği geçen Muhtarımız Ramazan Hıraözlü’ye, Yüksel Şanlıalp’e, Mahalle İmamımız Orhan Ayhan’a, değerli genç kardeşimiz Yasin Akkeçeli’ye ve mahalle sakinlerine çok teşekkür ediyorum"dedi. Daha sonra Hakkari Dağlıca’daki çatışmadan yaralı olarak kurtulan Gazimiz Ömer İsi’ye Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye edildi.
19 Eylül 2015 Gaziler Günü sebebiyle Kozlar mahallesinde Mevlid-i Şerif okutuldu, yemek verildi.

Muhtarlık ve köy halkının ortaklaşa düzenlediği mevlid ve yemeğe Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, Kozlar Muhtarı Ramazan Hıraözlü, diğer mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ebediyete intikal eden aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin ruhlarına ithafen düzenlenen programda konuşan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Vatanseverlikleri ile her biri ayrı kahramanlık timsali olan, gazilerimize layık oldukları saygıyı göstermek, onurlu ve vakur bir şekilde yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak, hepimizin toplumsal ve insani görevidir. Bu vesile ile Türk Milletinin adını tarihe altın harflerle yazdıran aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlık ve uzun ömürler diliyorum. Düzenlenen programda emeği geçen Muhtarımız Ramazan Hıraözlü’ye, Yüksel Şanlıalp’e, Mahalle İmamımız Orhan Ayhan’a, değerli genç kardeşimiz Yasin Akkeçeli’ye ve mahalle sakinlerine çok teşekkür ediyorum"dedi. Daha sonra Hakkari Dağlıca’daki çatışmadan yaralı olarak kurtulan Gazimiz Ömer İsi’ye Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet cinsel sohbet dini chat etanj armatür