KAYIP ÇOCUĞUN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2019 - 10:59, Güncelleme: 09.04.2019 - 11:48 3132+ kez okundu.
 

KAYIP ÇOCUĞUN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Denizli'de kayıp çocuğun cansız bedeni bir inşaatta bulundu.
Edinilen bilgilere göre, Ortaokul öğrencisi 11 yaşındaki Nuri Enes Karakuzu'dan haber alınamadığı belirtildi. Bunun üzerine   ailesi gidebileceği her yere aramasına rağmen bulamayınca telaşe kapıldı. İlçe içinde de aranan Nuri bulunamayınca Belediye Hoparlaöründen de anonslar yapıldı. Bu sabah ise ilçe acı bir haberle uyandı. Nuri Enes'in cansız bedeni asılı halde bir inşaatta bulundu. Enes'in intihar ettiği anlaşıldı. Polis inşaattın etrafına şerit çekti olay yerine savcının gelmesi bekleniyor.  Ayrıntılar birazdan gelecek....
Denizli'de kayıp çocuğun cansız bedeni bir inşaatta bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Ortaokul öğrencisi 11 yaşındaki Nuri Enes Karakuzu'dan haber alınamadığı belirtildi. Bunun üzerine   ailesi gidebileceği her yere aramasına rağmen bulamayınca telaşe kapıldı. İlçe içinde de aranan Nuri bulunamayınca Belediye Hoparlaöründen de anonslar yapıldı. Bu sabah ise ilçe acı bir haberle uyandı. Nuri Enes'in cansız bedeni asılı halde bir inşaatta bulundu. Enes'in intihar ettiği anlaşıldı. Polis inşaattın etrafına şerit çekti olay yerine savcının gelmesi bekleniyor. 

Ayrıntılar birazdan gelecek....

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.