CHP'DE HONAZ NÖBETİ

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2019 - 00:35, Güncelleme: 03.04.2019 - 01:25 3634+ kez okundu.
 

CHP'DE HONAZ NÖBETİ

Honaz da seçimlere yapılan itirazların ardından oylar yeniden sayılmaya başlandı.
31 Mart yerel seçimlerinin ardından Denizli'nin Honaz ilçesinde yaşanan kriz ortamı devam ediyor. Ak Parti ile CHP adayının aldığı oy oranlarındaki küçük fark ilçeyi karıştırdı. ak Parti Adayı Turgut Devecioğlu ile yarışan CHP'li Yüksel Kepenek'in 5 oy ile yeni başkan seçilmesinin ardından gelen itirazlar, oyların yeniden sayılmasına neden oldu. Bu süreç kapsamında her iki partinin yöneticileri ve milletvekilleri ilçeye akın etti. Konu hakkında bir açıklama yapan CHP Denizli milletvekili Teoman Sancar, "Sayımlar bitene kadar sandık başındayız.Milli iradeye sahip çıkacağız.Honaz da kazanan öncelikli olarak Honaz halkıdır. Milli iradenin hiçe sayılmasına izin vermeyeceğiz." dedi.   
Honaz da seçimlere yapılan itirazların ardından oylar yeniden sayılmaya başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Denizli'nin Honaz ilçesinde yaşanan kriz ortamı devam ediyor. Ak Parti ile CHP adayının aldığı oy oranlarındaki küçük fark ilçeyi karıştırdı. ak Parti Adayı Turgut Devecioğlu ile yarışan CHP'li Yüksel Kepenek'in 5 oy ile yeni başkan seçilmesinin ardından gelen itirazlar, oyların yeniden sayılmasına neden oldu.

Bu süreç kapsamında her iki partinin yöneticileri ve milletvekilleri ilçeye akın etti. Konu hakkında bir açıklama yapan CHP Denizli milletvekili Teoman Sancar, "Sayımlar bitene kadar sandık başındayız.Milli iradeye sahip çıkacağız.Honaz da kazanan öncelikli olarak Honaz halkıdır. Milli iradenin hiçe sayılmasına izin vermeyeceğiz." dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.