Merkezefendi kararını vermiş

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2019 - 17:50, Güncelleme: 29.03.2019 - 17:50 4348+ kez okundu.
 

Merkezefendi kararını vermiş

Cumhur ittifakı AK Parti Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Yavuz Aki, 1,5 aydır sürdürdükleri saha çalışmalarının sonuna gelindiği bir süreçte yaptığı değerlendirmede, “Merkezefendi kararını vermiş. Muhammet Subaşıoğlu ile devam diyecekler” dedi. 
Cumhur ittifakı AK Parti Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Yavuz Aki, seçim çalışmaları esnasında toplumun geniş bir kesimine ulaştıklarını ifade ederek projelere ve bu dönem yapılan hizmetlere vatandaşların tam not verdiğini ifade ettiğini söyledi. 1,5 aylık süreci değerlendiren Aki, “Merkezefendi kararını vermiş görünüyor. Başkanımız ve cumhur irtifakı başkan adayımız Muhammet Subaşıoğlu ile devam diyecekler. Yeni kurulan 5 yıllık bir belediye beklentilerin çok çok üstünde hizmetler gerçekleştirerek taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı. Bunun baş mimarı Muhammet Subaşıoğlu başkanımız ve ekip arkadaşlarıdır.  “BORCUMUZ YOK ” “Bu dönem bizler de ilçemizin gelecek vizyonuna katkı koymak adına yola çıktık” diyen Aki, “Belediyemizin en büyük takdir topladığı konu ise borçsuz bir şekilde hizmetlerini tamamlamasıdır. İyi bir planlama ve zaman yönetimi ile bu zamana kadar yapılan hizmetlerin kat ve kat fazlasının yapılacağına hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz Merkezefendi İlçemizi ülkenin parmakla gösterilen bir yaşam alanı olması için yola çıktık. Cumhur ittifakı kadrolarının bunu gerçekleştireceğine canı gönülden inanıyoruz. Ortaya konan projeler gelecek planlamamızın ne kadar büyük olduğunu ortaya koyuyor. Toplumun her kesimine dokunan ve onların refah seviyelerini artıracak projelerle yola devam diyoruz. İlçemizde yaşayan insanlar da temaslarımızda bizlere olan inanç ve desteklerini açık bir şekilde ortaya koyuyor. Sonuç olarak merkezefendi kararını vermiş Muhammet Subaşıyla yola DEVAM diyor” dedi.
Cumhur ittifakı AK Parti Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Yavuz Aki, 1,5 aydır sürdürdükleri saha çalışmalarının sonuna gelindiği bir süreçte yaptığı değerlendirmede, “Merkezefendi kararını vermiş. Muhammet Subaşıoğlu ile devam diyecekler” dedi. 

Cumhur ittifakı AK Parti Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Yavuz Aki, seçim çalışmaları esnasında toplumun geniş bir kesimine ulaştıklarını ifade ederek projelere ve bu dönem yapılan hizmetlere vatandaşların tam not verdiğini ifade ettiğini söyledi. 1,5 aylık süreci değerlendiren Aki, “Merkezefendi kararını vermiş görünüyor. Başkanımız ve cumhur irtifakı başkan adayımız Muhammet Subaşıoğlu ile devam diyecekler. Yeni kurulan 5 yıllık bir belediye beklentilerin çok çok üstünde hizmetler gerçekleştirerek taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı. Bunun baş mimarı Muhammet Subaşıoğlu başkanımız ve ekip arkadaşlarıdır. 

“BORCUMUZ YOK ”
“Bu dönem bizler de ilçemizin gelecek vizyonuna katkı koymak adına yola çıktık” diyen Aki, “Belediyemizin en büyük takdir topladığı konu ise borçsuz bir şekilde hizmetlerini tamamlamasıdır. İyi bir planlama ve zaman yönetimi ile bu zamana kadar yapılan hizmetlerin kat ve kat fazlasının yapılacağına hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz Merkezefendi İlçemizi ülkenin parmakla gösterilen bir yaşam alanı olması için yola çıktık. Cumhur ittifakı kadrolarının bunu gerçekleştireceğine canı gönülden inanıyoruz. Ortaya konan projeler gelecek planlamamızın ne kadar büyük olduğunu ortaya koyuyor. Toplumun her kesimine dokunan ve onların refah seviyelerini artıracak projelerle yola devam diyoruz. İlçemizde yaşayan insanlar da temaslarımızda bizlere olan inanç ve desteklerini açık bir şekilde ortaya koyuyor. Sonuç olarak merkezefendi kararını vermiş Muhammet Subaşıyla yola DEVAM diyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.