METEOROLOJİDEN ARKA ARKAYA UYARI GELDİ

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2019 - 14:50, Güncelleme: 28.03.2019 - 14:50 3366+ kez okundu.
 

METEOROLOJİDEN ARKA ARKAYA UYARI GELDİ

Denizli’de hava durumu ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından uyarı üstüne uyarı geldi.
Denizli’de bugün (Perşembe) akşam saatlerinden itibaren etkili olacak rüzgar, kuvvetini arttırarak zaman zaman fırtınaya dönüşecek. Yarın ise meteoroloji 11 ilçede karla karışık yağmur tahmininde bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, tam bahar geldi derken Denizli soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girdi. Çok bulutlu havanın hakim olduğu Denizli’de yarın (perşembe) akşam saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak kuzey ve kuzeydoğu yönlerden (60-75 km/sa) fırtına, (75-90 km/sa) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın Cumartesi günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. 10 İLÇEDE KARLA KARIŞIK YAĞMUR UYARISI Denizli’de Cuma günü sağanak yağış etkili olacak. Hava sıcaklığı en düşük 6, en yüksek 13 derece olması bekleniyor. Baklan, Bozkurt, Bekilli, Çal, Çardak, Çivril, Güney, Kale, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde karla karışık yağmur yağması bekleniyor. Acıpayam, Babadağ, Beyağaç, Buldan, Honaz, Merkezefendi, Pamukkale ve Sarayköy ilçelerinde ise sağanak yağış etkili olacak.
Denizli’de hava durumu ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından uyarı üstüne uyarı geldi.

Denizli’de bugün (Perşembe) akşam saatlerinden itibaren etkili olacak rüzgar, kuvvetini arttırarak zaman zaman fırtınaya dönüşecek. Yarın ise meteoroloji 11 ilçede karla karışık yağmur tahmininde bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, tam bahar geldi derken Denizli soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girdi. Çok bulutlu havanın hakim olduğu Denizli’de yarın (perşembe) akşam saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak kuzey ve kuzeydoğu yönlerden (60-75 km/sa) fırtına, (75-90 km/sa) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın Cumartesi günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

10 İLÇEDE KARLA KARIŞIK YAĞMUR UYARISI

Denizli’de Cuma günü sağanak yağış etkili olacak. Hava sıcaklığı en düşük 6, en yüksek 13 derece olması bekleniyor. Baklan, Bozkurt, Bekilli, Çal, Çardak, Çivril, Güney, Kale, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde karla karışık yağmur yağması bekleniyor. Acıpayam, Babadağ, Beyağaç, Buldan, Honaz, Merkezefendi, Pamukkale ve Sarayköy ilçelerinde ise sağanak yağış etkili olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.