MERAL AKŞENER DENİZLİ'DE

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2019 - 11:48, Güncelleme: 06.03.2019 - 12:39 4148+ kez okundu.
 

MERAL AKŞENER DENİZLİ'DE

İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yapacağız miting için dün akşamdan Denizli'ye geldi.
İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener bugün Denizli'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte saat 17:00 de 29 Ekim Bulvarında gerçekleştireceği miting için dün geceden Denizli'ye geldi.  Ayağının tozuyla Bozkurt ilçesini ziyaret eden Akşener'e Bozkurtlular yoğun ilgi gösterdi.  İYİ PARTİ Milletvekili Yasin Öztürk ile beraber Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ile bir araya gelip bilgi aldı. Ardından Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti. Kendisini karşılamaya gelen konvoy eşliğinde Denizli'ye doğru hareket etti.  Geceyi Denizli'de geçirin Akşener bugün Milletvekili Yasin Öztürk ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ile birlikte Tavas'a geçti. Tavasta vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Burada vatandaşlara konuşma yapan Akşener ,17:00'de ki miting için Denizli'ye hareket edecek.   Tavas'ın ardından yine önceden açıklanan programında olan ilçelerden Kale'ye geçerek buradada Seçim Koordinasyon Merkezi ziyareti sonrası vatandaşlara seslendi.    
İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yapacağız miting için dün akşamdan Denizli'ye geldi.

İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener bugün Denizli'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte saat 17:00 de 29 Ekim Bulvarında gerçekleştireceği miting için dün geceden Denizli'ye geldi. 

Ayağının tozuyla Bozkurt ilçesini ziyaret eden Akşener'e Bozkurtlular yoğun ilgi gösterdi.  İYİ PARTİ Milletvekili Yasin Öztürk ile beraber Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ile bir araya gelip bilgi aldı. Ardından Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti. Kendisini karşılamaya gelen konvoy eşliğinde Denizli'ye doğru hareket etti. 

Geceyi Denizli'de geçirin Akşener bugün Milletvekili Yasin Öztürk ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ile birlikte Tavas'a geçti. Tavasta vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Burada vatandaşlara konuşma yapan Akşener ,17:00'de ki miting için Denizli'ye hareket edecek.  

Tavas'ın ardından yine önceden açıklanan programında olan ilçelerden Kale'ye geçerek buradada Seçim Koordinasyon Merkezi ziyareti sonrası vatandaşlara seslendi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.