HONAZ'DA MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2019 - 10:52, Güncelleme: 04.03.2019 - 10:52 4205+ kez okundu.
 

HONAZ'DA MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakının Honaz Belediye Başkan Adayı olan Turgut Devecioğlu’nun seçim koordinasyon merkezi açılışı adeta şölen havasında gerçekleştirildi.
Binlerce Honazlı’nın akın ettiği ilçe meydanında yoğun ve coşkulu kalabalık Başkan Devecioğlu’nu coşkuyla destekledi. Koordinasyon merkezine vatandaşların yanı sıra AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Cumhur ittifakı adayı Osman Zolan, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ile ilçe başkanları ve yöneticiler katıldı. Başkan Devecioğlu ve beraberindeki protokol üyeleri ilk olarak Devecioğlu için oluşturulan konvoyları selamladı. Uzun kuyrukların oluştuğu konvoya coşku hakim oldu. Selamlamanın ardından söz alan Başkan Devecioğlu, halka hitap ederek bazı projelerini anlattı. Devecioğlu, “Türkiye’nin  bekası için genel başkanlar nasıl dik duruyorsa şu an Honaz’da bu dik duruşu gösteriyor. 2004 yılından bu yana beni hiç yalnız bırakmadınız. Hep yanımda durdunuz. Cumhur ittifakının olması bugünkü güzelliği ortaya çıkardı. 2004 yılından bu yana yanımda olan Honazlılar hakkınızı helal edin. Benden yana helal olsun. Alana baktığımızda Honaz’ın 22 mahallesiyle kararını verdiğini görüyorum. Bundan sonraki süreçte de hizmet destanı devam edecek. Honaz hak ettiğini alıyor. Bundan sonra da almaya devam edecek. Honaz daha iyi hale gelecek. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra projeler gerçekleştireceğiz. Kapalı pazaryeri yapacağız. 14 bin 400 metrekare alan içinde olacak. İçinde otopark ve işyerleri olacak. Bu memlekete 15 yıldır hizmet ediyoruz. Etmeye devam edeceğiz. Millet bahçesi inşa edeceğiz. Kaklık 4 yol projesi yapacağız. Burada alışveriş merkezleri oluşturacağız. Ovacık, Kızılyer de konut projelerine devam edeceğiz. 22 mahallemizde park ve spor alanları yapacağız. 9 mahallemizde halı saha yapacağız. Kocabaş’a anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise projelerini uygulayacağız. Honaz’ın tamamına bu yıl doğalgaz verilecek. Ardından mahallelerimize de doğalgaz verilecek. Mahallelerimizde sosyal tesisler yapacağız. 2004 yılında üniversite için harekete geçtik. Honaz’da ikinci bir üniversite kuracağız. 1 yıl önce altyapısı tamamlandı. 2019 yılında taziye evinin inşaatı başlayacak. 1 adet cem evi kazandıracağız. Tarıma desteğimiz devam edecek. Bu projelerle sınırlı kalmayacağız. Hep birlikte Honaz’ı daha iyi yerlere taşıyacağız” dedi. Ardından sırasıyla söz alan MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, AK Parti Milletvekili Şahin Tin ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, oluşan kalabalığın kendilerini bir hayli memnun ettiğini dile getirerek, Honaz halkından rekor düzeyde oy beklediklerini ifade ettiler. Konuşmaların ardından kurdela kesimiyle koordinasyon merkezi açıldı.
Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakının Honaz Belediye Başkan Adayı olan Turgut Devecioğlu’nun seçim koordinasyon merkezi açılışı adeta şölen havasında gerçekleştirildi.

Binlerce Honazlı’nın akın ettiği ilçe meydanında yoğun ve coşkulu kalabalık Başkan Devecioğlu’nu coşkuyla destekledi. Koordinasyon merkezine vatandaşların yanı sıra AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Cumhur ittifakı adayı Osman Zolan, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ile ilçe başkanları ve yöneticiler katıldı. Başkan Devecioğlu ve beraberindeki protokol üyeleri ilk olarak Devecioğlu için oluşturulan konvoyları selamladı.

Uzun kuyrukların oluştuğu konvoya coşku hakim oldu. Selamlamanın ardından söz alan Başkan Devecioğlu, halka hitap ederek bazı projelerini anlattı. Devecioğlu, “Türkiye’nin  bekası için genel başkanlar nasıl dik duruyorsa şu an Honaz’da bu dik duruşu gösteriyor. 2004 yılından bu yana beni hiç yalnız bırakmadınız. Hep yanımda durdunuz. Cumhur ittifakının olması bugünkü güzelliği ortaya çıkardı. 2004 yılından bu yana yanımda olan Honazlılar hakkınızı helal edin. Benden yana helal olsun. Alana baktığımızda Honaz’ın 22 mahallesiyle kararını verdiğini görüyorum. Bundan sonraki süreçte de hizmet destanı devam edecek. Honaz hak ettiğini alıyor. Bundan sonra da almaya devam edecek. Honaz daha iyi hale gelecek. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra projeler gerçekleştireceğiz. Kapalı pazaryeri yapacağız. 14 bin 400 metrekare alan içinde olacak. İçinde otopark ve işyerleri olacak.

Bu memlekete 15 yıldır hizmet ediyoruz. Etmeye devam edeceğiz. Millet bahçesi inşa edeceğiz. Kaklık 4 yol projesi yapacağız. Burada alışveriş merkezleri oluşturacağız. Ovacık, Kızılyer de konut projelerine devam edeceğiz. 22 mahallemizde park ve spor alanları yapacağız. 9 mahallemizde halı saha yapacağız. Kocabaş’a anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise projelerini uygulayacağız. Honaz’ın tamamına bu yıl doğalgaz verilecek. Ardından mahallelerimize de doğalgaz verilecek. Mahallelerimizde sosyal tesisler yapacağız. 2004 yılında üniversite için harekete geçtik. Honaz’da ikinci bir üniversite kuracağız. 1 yıl önce altyapısı tamamlandı. 2019 yılında taziye evinin inşaatı başlayacak. 1 adet cem evi kazandıracağız. Tarıma desteğimiz devam edecek. Bu projelerle sınırlı kalmayacağız. Hep birlikte Honaz’ı daha iyi yerlere taşıyacağız” dedi.

Ardından sırasıyla söz alan MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, AK Parti Milletvekili Şahin Tin ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, oluşan kalabalığın kendilerini bir hayli memnun ettiğini dile getirerek, Honaz halkından rekor düzeyde oy beklediklerini ifade ettiler. Konuşmaların ardından kurdela kesimiyle koordinasyon merkezi açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.