8000 BEKCİ DAHA ALINACAK

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2019 - 21:06, Güncelleme: 27.02.2019 - 21:26 4426+ kez okundu.
 

8000 BEKCİ DAHA ALINACAK

Denizli’de dün akşam ilk defa  bekçiler göreve başladı
Türkiye'de kısa süre önce Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde yeniden başlatılan sokak bekçiliği uygulaması kapsamında birçok il ve ilçede bekçiler göreve başlayarak gece saatlerinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunmasını sağlıyor. Geçtiğimiz günlerde yemin eden bekçilerden Denizli’ye atananlar  göreve başladı. Bekçileri karşısında gören vatandaşlar ilk başta şaşırırken, memnuniyetlerini dile getirdiler. Dün akşam Denizli’nin ilçelerinde göreve başlayan bekçiler saat 22:00 ile 06:00 saatleri arasında çarşı ve mahallelerde görev alacakları öğrenildi. Denizli’ye 170 bekçi kadrosu verilmişti. 8000 BEKÇİ DAHA ALINACAK İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarında 8 bin bekçi alımının Mart ayında yapılacağını ifade etmişti. Bakan Soylu daha sonra yaptığı açıklamalarında ise bekçi alım ilanı için tarihi ifade etti. Konu ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında 8 bin yeni bekçi alımı için ilana çıkacaklarını belirterek bu ilanın da Mart ayının ilk haftasında yayımlanacağını vurguladı. Bu konu hakkında Bakan Soylu'nun açıklamaları şöyle oldu: "Bekçi kardeşlerim, yapacağınız iş, alelade bir iş değildir. Polislik, bekçilik, jandarma, denizlerde sahil güvenlik, başkaları uyurken uyanık olma meslekleridir. Çoluk, çocuk, ailelerimiz, malımız, canımız, namusumuz, vatan, bayrak, kıymetli bildiğimiz ne varsa sizlere emanettir."  
Denizli’de dün akşam ilk defa  bekçiler göreve başladı

Türkiye'de kısa süre önce Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde yeniden başlatılan sokak bekçiliği uygulaması kapsamında birçok il ve ilçede bekçiler göreve başlayarak gece saatlerinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunmasını sağlıyor.

Geçtiğimiz günlerde yemin eden bekçilerden Denizli’ye atananlar  göreve başladı. Bekçileri karşısında gören vatandaşlar ilk başta şaşırırken, memnuniyetlerini dile getirdiler. Dün akşam Denizli’nin ilçelerinde göreve başlayan bekçiler saat 22:00 ile 06:00 saatleri arasında çarşı ve mahallelerde görev alacakları öğrenildi. Denizli’ye 170 bekçi kadrosu verilmişti.

8000 BEKÇİ DAHA ALINACAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarında 8 bin bekçi alımının Mart ayında yapılacağını ifade etmişti. Bakan Soylu daha sonra yaptığı açıklamalarında ise bekçi alım ilanı için tarihi ifade etti.

Konu ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında 8 bin yeni bekçi alımı için ilana çıkacaklarını belirterek bu ilanın da Mart ayının ilk haftasında yayımlanacağını vurguladı. Bu konu hakkında Bakan Soylu'nun açıklamaları şöyle oldu:

"Bekçi kardeşlerim, yapacağınız iş, alelade bir iş değildir. Polislik, bekçilik, jandarma, denizlerde sahil güvenlik, başkaları uyurken uyanık olma meslekleridir. Çoluk, çocuk, ailelerimiz, malımız, canımız, namusumuz, vatan, bayrak, kıymetli bildiğimiz ne varsa sizlere emanettir."  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.