DENİZLİ'YE KAR YAĞACAK MI?

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2019 - 12:23, Güncelleme: 25.02.2019 - 12:23 3652+ kez okundu.
 

DENİZLİ'YE KAR YAĞACAK MI?

Tüm yurdu etkisini altına alan soğuk hava ve kar yağışı devam ederken Denizli'de bu hafta havalar nasıl olacak.
Geçtiğimiz hafta bahar havasına kavuşan Denizli'de ülkeyi etkisi altına alan soğuk hava dalgasıyla tekrar soğudu. Başta İstanbul olmak üzere bir çok ilde kar yağışı gerçekleşti. Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre ise Denizli’de bugün en yüksek sıcaklık 14°C en düşük ise 4°C ölçülmekte. Hava çok bulutlu. Akşama doğru sağanak yağış bekleniyor.   Denizli'de salı günü ise sıcaklık en yüksek 15°C en düşük 8°C derece olacak. Hava ise bulutlu ve kapalı olacak.  Çarşamba günü ise hava biraz daha soğuayacak sıcaklık en yüksek 11°C en düşük 4°C olacak. Meteoroloji Denizli için Parçalı bulutlu bir hava tahmini yaptı. Perşembe günü yine parçalı bulutlu hava devam ederken soğukda etkisini göstermeye devam edecek. Sıcaklık ise en yüksek 11°C en düşük 1°C derece olacak. Cumadan itibarense sıcaklıklar artmaya başlayacak. Denizlilileri cuma günü 16°C derecelik sıcaklık beklemekte. Az bulutlu bir hava yüzünü gösterecek. Hafta sonun ise yine aynı sıcaklıkta geçmesi meteoroloji tarafından tahmin edilmekte. 
Tüm yurdu etkisini altına alan soğuk hava ve kar yağışı devam ederken Denizli'de bu hafta havalar nasıl olacak.

Geçtiğimiz hafta bahar havasına kavuşan Denizli'de ülkeyi etkisi altına alan soğuk hava dalgasıyla tekrar soğudu. Başta İstanbul olmak üzere bir çok ilde kar yağışı gerçekleşti. Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre ise Denizli’de bugün en yüksek sıcaklık 14°C en düşük ise 4°C ölçülmekte. Hava çok bulutlu. Akşama doğru sağanak yağış bekleniyor.  

Denizli'de salı günü ise sıcaklık en yüksek 15°C en düşük 8°C derece olacak. Hava ise bulutlu ve kapalı olacak. 

Çarşamba günü ise hava biraz daha soğuayacak sıcaklık en yüksek 11°C en düşük 4°C olacak. Meteoroloji Denizli için Parçalı bulutlu bir hava tahmini yaptı.

Perşembe günü yine parçalı bulutlu hava devam ederken soğukda etkisini göstermeye devam edecek. Sıcaklık ise en yüksek 11°C en düşük 1°C derece olacak.

Cumadan itibarense sıcaklıklar artmaya başlayacak. Denizlilileri cuma günü 16°C derecelik sıcaklık beklemekte. Az bulutlu bir hava yüzünü gösterecek. Hafta sonun ise yine aynı sıcaklıkta geçmesi meteoroloji tarafından tahmin edilmekte. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.