Polise açık büfe kahvaltı

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2019 - 15:23, Güncelleme: 23.02.2019 - 15:23 3176+ kez okundu.
 

Polise açık büfe kahvaltı

Denizli'ye çevre illerden göreve gelen polisler, açık büfe kahvaltı nedeniyle Denizli Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ettiler.
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli programı nedeniyle 21 Şubat'ta çevre illerden Denizli'ye gelen emniyet teşkilatına, Merkezefendi Belediyesi'nin Bereketler Toplanta ve Sergi Salonunda sabah açık büfe kahvaltı verilmesi övgüyle karşılandı. Denizli'ye göreve gelen polisler, sosyal medyada yaptıkları paylaşımda, Denizli'de ilgi ile ağırlanmalarından dolayı Denizli Emniyetine teşekkür ettiler. Polislerin paylaşım yaptığı bir internet sitesinde ismini açıklamayan bir emniyet mensubu, yaptığı paylaşımda, "Sevgili Arkadaşlar, 21 Şubat'ta Denizli ilinde miting görevine gittik, bizim gibi çevre illerden de gelen meslektaşlarımız oldu. Meslekte 30 yıldayım, görev sırasında ilk defa böyle güzel bir ortamda sıra beklemeden teşkilat mensuplarımızın hak ettiği açık büfe kahvaltımızı ilk defa gördüm. Başta Denizli İl Emniyet Müdürümüze ve emeği geçen güler yüzlü personeline teşekkür ederim. İnşallah tüm illerimize yansır, ayakta köşe bucakta kahvaltı ve kumanya ihtiyacı giderilmesin dileğiyle, Allah devletimizi milletimizi korusun, birlik beraberlik içerisinde güçlü eylesin." ifadelerini kullandı.
Denizli'ye çevre illerden göreve gelen polisler, açık büfe kahvaltı nedeniyle Denizli Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ettiler.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli programı nedeniyle 21 Şubat'ta çevre illerden Denizli'ye gelen emniyet teşkilatına, Merkezefendi Belediyesi'nin Bereketler Toplanta ve Sergi Salonunda sabah açık büfe kahvaltı verilmesi övgüyle karşılandı.

Denizli'ye göreve gelen polisler, sosyal medyada yaptıkları paylaşımda, Denizli'de ilgi ile ağırlanmalarından dolayı Denizli Emniyetine teşekkür ettiler.

Polislerin paylaşım yaptığı bir internet sitesinde ismini açıklamayan bir emniyet mensubu, yaptığı paylaşımda, "Sevgili Arkadaşlar, 21 Şubat'ta Denizli ilinde miting görevine gittik, bizim gibi çevre illerden de gelen meslektaşlarımız oldu. Meslekte 30 yıldayım, görev sırasında ilk defa böyle güzel bir ortamda sıra beklemeden teşkilat mensuplarımızın hak ettiği açık büfe kahvaltımızı ilk defa gördüm. Başta Denizli İl Emniyet Müdürümüze ve emeği geçen güler yüzlü personeline teşekkür ederim. İnşallah tüm illerimize yansır, ayakta köşe bucakta kahvaltı ve kumanya ihtiyacı giderilmesin dileğiyle, Allah devletimizi milletimizi korusun, birlik beraberlik içerisinde güçlü eylesin." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.