METEOROLOJİDEN UYARI!

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.02.2019 - 10:13, Güncelleme: 13.02.2019 - 10:13 3095+ kez okundu.
 

METEOROLOJİDEN UYARI!

Meteoroloji Denizli'de yaşanacak olan hava değişimi için uyarıda bulundu .
Denizli’de haftanın ilk iki gününde güneş hakim olduktan sonra gökyüzü yeniden bulutlarla kaplandı. Dün akşam hafif şiddette olsa da fırtınanın etkili olduğu şehir merkezi, yeni güne kapalı bir havada uyandı. Bölgede bugün öğleden sonra sağanak yağış bekleniyor. YAĞIŞ 2 GÜN SÜRECEK Denizli’de ilk genelinde sağanak yağışlı hava bugün ve yarın etkili olacak. Bölgede Cuma günü ise kapalı bir havada geçecek. Sıcaklığın 7 dereceyle Şubat ayının en düşük seviyesine düşeceği günde 16 ilçede karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. HAVA SICAKLIĞI DÜŞECEK Bölgede hava sıcaklığı bugün 14 derece olacak. Yarın ise 4 derece birden düşecek sıcaklık 10 dereceye düşecek. Cuma günü ise 7 dereceye düşecek hava sıcaklığı Şubat ayının en düşük sıcaklığı olacak. Bölgede hava sıcaklığı Cumartesiden itibaren 3 derece birden artarak artmaya devam edecek.
Meteoroloji Denizli'de yaşanacak olan hava değişimi için uyarıda bulundu .

Denizli’de haftanın ilk iki gününde güneş hakim olduktan sonra gökyüzü yeniden bulutlarla kaplandı. Dün akşam hafif şiddette olsa da fırtınanın etkili olduğu şehir merkezi, yeni güne kapalı bir havada uyandı. Bölgede bugün öğleden sonra sağanak yağış bekleniyor.

YAĞIŞ 2 GÜN SÜRECEK

Denizli’de ilk genelinde sağanak yağışlı hava bugün ve yarın etkili olacak. Bölgede Cuma günü ise kapalı bir havada geçecek. Sıcaklığın 7 dereceyle Şubat ayının en düşük seviyesine düşeceği günde 16 ilçede karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI DÜŞECEK

Bölgede hava sıcaklığı bugün 14 derece olacak. Yarın ise 4 derece birden düşecek sıcaklık 10 dereceye düşecek. Cuma günü ise 7 dereceye düşecek hava sıcaklığı Şubat ayının en düşük sıcaklığı olacak. Bölgede hava sıcaklığı Cumartesiden itibaren 3 derece birden artarak artmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.