ZEYBEKCİ'DEN "YOBAZCA" ÇIKIŞI

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2019 - 13:00, Güncelleme: 11.02.2019 - 13:00 3284+ kez okundu.
 

ZEYBEKCİ'DEN "YOBAZCA" ÇIKIŞI

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci tartışmaları yobazca bulduğunu ifade etti.
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci İzmir’de hayat tarzı sorununun olmadığını, yaşam kalitesi sorunu olduğunu söyledi. Zeybekci gazetecilere verdiği röportajın devamında ise tartışmaların yobazca olduğunu kastederek  "İzmir'in hayat tarzı değil, hayat kalitesi sorunu var. İzmir'in bugüne kadar gerçek meselelerini konuşmak, çözmek, gerçek projeler üreterek risk alarak çözmek gerekirdi. O projeleri yaptığınız zaman risk alır, rahatsız edersiniz. 28 tane köprülü kavşak yapacaksınız, insanları rahatsız etmeyecek misiniz? Yağmur suyunu komple ayrıştırarak, kanalizasyon ile yağmur suyunu ayrıştıracaksınız. Bunlar rahatsız eder, bunlar zor işlerdir. Şehrin problemleri bir yana atılıp, bu şehri yobazca başka bir noktada tartışılıyor ve öcü yaratarak bu yapılıyor. Öcü yaratıyorsun ve bu öcünün panzehrinin de kendin olduğunu söylüyorsun. Bu İzmir'e yapılabilecek en büyük haksızlık. Saygısızlık aynı zamanda. 21. yüzyıl Türkiye'sinde, 21. yüzyıl İzmir'inde hala aynı öcü ile aynı söylemle devam etmeye çalışmak bence gericiliktir, başka bir şey değil. Gericiliği illa ki bize öğretildiği anlamda değildir, yobazlık öyle değildir. Yobazlık budur işte." ifadelerine yer verdi. 
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci tartışmaları yobazca bulduğunu ifade etti.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci İzmir’de hayat tarzı sorununun olmadığını, yaşam kalitesi sorunu olduğunu söyledi. Zeybekci gazetecilere verdiği röportajın devamında ise tartışmaların yobazca olduğunu kastederek  "İzmir'in hayat tarzı değil, hayat kalitesi sorunu var. İzmir'in bugüne kadar gerçek meselelerini konuşmak, çözmek, gerçek projeler üreterek risk alarak çözmek gerekirdi. O projeleri yaptığınız zaman risk alır, rahatsız edersiniz. 28 tane köprülü kavşak yapacaksınız, insanları rahatsız etmeyecek misiniz?  komple ayrıştırarak, kanalizasyon ile yağmur suyunu ayrıştıracaksınız. Bunlar rahatsız eder, bunlar zor işlerdir. Şehrin problemleri bir yana atılıp, bu şehri yobazca başka bir noktada tartışılıyor ve öcü yaratarak bu yapılıyor. Öcü yaratıyorsun ve bu öcünün panzehrinin de kendin olduğunu söylüyorsun. Bu İzmir'e yapılabilecek en büyük haksızlık. Saygısızlık aynı zamanda. 21. yüzyıl Türkiye'sinde, 21. yüzyıl İzmir'inde hala aynı öcü ile aynı söylemle devam etmeye çalışmak bence gericiliktir, başka bir şey değil. Gericiliği illa ki bize öğretildiği anlamda değildir, yobazlık öyle değildir. Yobazlık budur işte." ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.