TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2019 - 11:23, Güncelleme: 11.02.2019 - 11:23 4300+ kez okundu.
 

TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Denizli'nin gururu Arif Özen başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Kahramanmaraş'da yapılan U 23 Türkiye Serbest Stil Güreş Şampiyonasında Acıpayam Dedebağlı Pehlivan Arif Özen 86 Kg’da Türkiye Şampiyonu oldu. Daha öncede dünya Şampiyonu olan Arif Özen başarılarına bir yenisini daha ekledi. Aslen Acıpayam İlçesi nüfusuna kayıtlı olan Arif Özen Kahramanmaraş'ta düzenlenen U 23 Türkye Serbest Stil Güreş Şampiyonası'nda 86 Kg da Türkiye Şampiyonu oldu.
Denizli'nin gururu Arif Özen başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Kahramanmaraş'da yapılan U 23 Türkiye Serbest Stil Güreş Şampiyonasında Acıpayam Dedebağlı Pehlivan Arif Özen 86 Kg’da Türkiye Şampiyonu oldu.

Daha öncede dünya Şampiyonu olan Arif Özen başarılarına bir yenisini daha ekledi. Aslen Acıpayam İlçesi nüfusuna kayıtlı olan Arif Özen Kahramanmaraş'ta düzenlenen U 23 Türkye Serbest Stil Güreş Şampiyonası'nda 86 Kg da Türkiye Şampiyonu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.