SERİNHİSAR'DA SÜPRİZ GELİŞME

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2019 - 09:57, Güncelleme: 01.02.2019 - 10:02 3159+ kez okundu.
 

SERİNHİSAR'DA SÜPRİZ GELİŞME

Büyük Birlik Partisi(BBP) Serinhisar ilçesinde büyük bir sürprize imza atmak üzere.
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)'den aday gösterilen Halil Öztürk daha sonraki süreçte ilçede Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Adayı Şeref Turhan'ın desteklenmesi kararıyla adaylıktan çekilmişti. Geçtiğimiz günlerde Serinhisar'da vatandaşlar Halil Öztürk'ün adaylığının çekilmesiyle birlikte tepki oluşturmak amacıyla MHP Serinhisar ilçe binası önünde bir ateş yakmıştı. Tepki çekmek adına oluşturulan bu ateşe ilk destek BBP'den geldi. BBP il başkanı İlhami Çiçek ve beraberindeki heyet Öztürk'e destek olmak amacıyla Serinhisar ilçesine gitti. Samimi geçen görüşmede partiye yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Halil Öztürk'e  BBP'den aday olması teklifi edildiği Öztürk'ün de bu duruma sıcak baktığı öğrenildi. Bir diğer durum ise BBP Serinhisar İlçe Başkanı Avni Gemi'nin sosyal medya paylaşımı oldu. Gemi" Halil Öztürk BBP'nin adayı mı?" paylaşımında bulundu.  BBP heyetinin gerçekleştirdiği ziyaretler ve İlçe başkanın yaptığı paylaşım kulislerde Halil Öztürk'ün 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine BBP'nin adayı olması ihtimalini güçlendirdi. Öztürk'ün teklifi 1 haftalık süreçte değerlendirdiği ve adaylığa sıcak baktığı iddia edildi.
Büyük Birlik Partisi(BBP) Serinhisar ilçesinde büyük bir sürprize imza atmak üzere.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)'den aday gösterilen Halil Öztürk daha sonraki süreçte ilçede Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Adayı Şeref Turhan'ın desteklenmesi kararıyla adaylıktan çekilmişti.

Geçtiğimiz günlerde Serinhisar'da vatandaşlar Halil Öztürk'ün adaylığının çekilmesiyle birlikte tepki oluşturmak amacıyla MHP Serinhisar ilçe binası önünde bir ateş yakmıştı. Tepki çekmek adına oluşturulan bu ateşe ilk destek BBP'den geldi. BBP il başkanı İlhami Çiçek ve beraberindeki heyet Öztürk'e destek olmak amacıyla Serinhisar ilçesine gitti. Samimi geçen görüşmede partiye yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Halil Öztürk'e  BBP'den aday olması teklifi edildiği Öztürk'ün de bu duruma sıcak baktığı öğrenildi.

Bir diğer durum ise BBP Serinhisar İlçe Başkanı Avni Gemi'nin sosyal medya paylaşımı oldu. Gemi" Halil Öztürk BBP'nin adayı mı?" paylaşımında bulundu.

 BBP heyetinin gerçekleştirdiği ziyaretler ve İlçe başkanın yaptığı paylaşım kulislerde Halil Öztürk'ün 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine BBP'nin adayı olması ihtimalini güçlendirdi. Öztürk'ün teklifi 1 haftalık süreçte değerlendirdiği ve adaylığa sıcak baktığı iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.