HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2019 - 14:32, Güncelleme: 31.01.2019 - 14:32 3042+ kez okundu.
 

HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?

Meteorolojiden Denizli için şaşırtan açıklama geldi.
Denizli'de bugün en yüksek sıcaklık 15 derece dolaylarında seyrederken hava parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde sağanak yağış etkili olacak. Gece şiddetli rüzgar  Rüzgarın; akşam saatlerinden sonra güney yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 Km/saat) eseceği tahmin ediliyor. Yarın ise termometreler 14 dereceye inecek, parçalı bulutlu bir hava görülecek. HAFTA SONU SICAK GEÇECEK Cumartesiden itibaren sıcaklıklar tekrar artmaya başlayacak. Cumartesi 17, pazar 19, pazartesi 21 derecelik hava sıcaklıkları beklenmekte. Pazar ve pazartesi sıcaklık rekoru kırılmış olacak. Geçmişte aynı zaman diliminde ölçülen en yüksek sıcaklıklar pazar 16,7, pazartesi 16,5 derece olarak kayıtlara geçmişti.  
Meteorolojiden Denizli için şaşırtan açıklama geldi.

Denizli'de bugün en yüksek sıcaklık 15 derece dolaylarında seyrederken hava parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde sağanak yağış etkili olacak. Gece şiddetli rüzgar  Rüzgarın; akşam saatlerinden sonra güney yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 Km/saat) eseceği tahmin ediliyor. Yarın ise termometreler 14 dereceye inecek, parçalı bulutlu bir hava görülecek.

HAFTA SONU SICAK GEÇECEK

Cumartesiden itibaren sıcaklıklar tekrar artmaya başlayacak. Cumartesi 17, pazar 19, pazartesi 21 derecelik hava sıcaklıkları beklenmekte. Pazar ve pazartesi sıcaklık rekoru kırılmış olacak. Geçmişte aynı zaman diliminde ölçülen en yüksek sıcaklıklar pazar 16,7, pazartesi 16,5 derece olarak kayıtlara geçmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.