PAMUKKALE'YE SÜRPRİZ ADAY

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2019 - 13:53, Güncelleme: 25.01.2019 - 14:05 3422+ kez okundu.
 

PAMUKKALE'YE SÜRPRİZ ADAY

Benim de bu şehir için söyleyeceklerim var, diyen Yusuf Urem DSP’den Pamukkale Belediye Başkan Adayı oldu.
Yusuf Urem, Ankara’ya giderek DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’a başvuru evraklarını teslim etti. Resmi olarak Pamukkale Belediye Başkan Adayı olan Urem, Genel Başkanla çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşarak adaylığını kamuoyuna duyurdu Urem ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda "Paranın değil halkın adayıyım" dedi. Yusuf Urem başvuru sonrası Anıtkabir'i ziyaret etti.
Benim de bu şehir için söyleyeceklerim var, diyen Yusuf Urem DSP’den Pamukkale Belediye Başkan Adayı oldu.

Yusuf Urem, Ankara’ya giderek DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’a başvuru evraklarını teslim etti. Resmi olarak Pamukkale Belediye Başkan Adayı olan Urem, Genel Başkanla çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşarak adaylığını kamuoyuna duyurdu

Urem ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda "Paranın değil halkın adayıyım" dedi. Yusuf Urem başvuru sonrası Anıtkabir'i ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.