Teleferiği kullanacaklar dikkat!

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2019 - 10:51, Güncelleme: 24.01.2019 - 10:51 3151+ kez okundu.
 

Teleferiği kullanacaklar dikkat!

Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'na bugün gideceklere kötü haber geldi.
Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de bugün için şiddetli fırtınanın etkili olacağı bildirilmişti. Yapılan fırtına uyarısı şehir içinde ve yüksek kesimlerde etkisini göstermeye başladı. Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile Denizli Teleferiğin öğlen saat 12.00 sıralarına kadar kapalı kalacağı öğrenilirken, daha sonrasında ise hava şartlarına göre çalışıp çalışmayacağını karar verileceği belirtildi İşte o paylaşım 
Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'na bugün gideceklere kötü haber geldi.

Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de bugün için şiddetli fırtınanın etkili olacağı bildirilmişti. Yapılan fırtına uyarısı şehir içinde ve yüksek kesimlerde etkisini göstermeye başladı.

Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile Denizli Teleferiğin öğlen saat 12.00 sıralarına kadar kapalı kalacağı öğrenilirken, daha sonrasında ise hava şartlarına göre çalışıp çalışmayacağını karar verileceği belirtildi

İşte o paylaşım 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.