EV SAHİBİ GÜRÜLTÜYE KOŞTU

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2019 - 15:08, Güncelleme: 23.01.2019 - 15:08 4181+ kez okundu.
 

EV SAHİBİ GÜRÜLTÜYE KOŞTU

Park halindeki otomobilde hasar oluştu. 
DENİZLİ (AA) - Denizli'de bir evin bahçe duvarının devrilmesi sonucu park halindeki otomobilde hasar oluştu.  Mesut Özer, Merkezefendi ilçesi Şemikler Mahallesi Neşet Çakır Caddesi'ndeki evinin bahçe duvarının bir otomobilin üzerine yıkıldığını görünce durumu, polis ve belediye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, hasar tespit çalışması yaptı. Duvarın üzerine devrildiği otomobilde hasar oluştu. Araç sahibi Yavuz Rencber, zarar gören aracını görünce üzüntü yaşadı. Ev sahibi Mesut Özer, gazetecilere, bir süre önce belediye tarafından caddede çalışma başlatıldığını, bahçe duvarının gürültüyle yıkıldığını ve can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu söyledi.
Park halindeki otomobilde hasar oluştu. 

DENİZLİ (AA) - Denizli'de bir evin bahçe duvarının devrilmesi sonucu park halindeki otomobilde hasar oluştu. 

Mesut Özer, Merkezefendi ilçesi Şemikler Mahallesi Neşet Çakır Caddesi'ndeki evinin bahçe duvarının bir otomobilin üzerine yıkıldığını görünce durumu, polis ve belediye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, hasar tespit çalışması yaptı.

Duvarın üzerine devrildiği otomobilde hasar oluştu.

Araç sahibi Yavuz Rencber, zarar gören aracını görünce üzüntü yaşadı.

Ev sahibi Mesut Özer, gazetecilere, bir süre önce belediye tarafından caddede çalışma başlatıldığını, bahçe duvarının gürültüyle yıkıldığını ve can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.