HAFTAYA ACI BİR HABERLE BAŞLADIK!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2019 - 09:40, Güncelleme: 21.01.2019 - 09:56 3715+ kez okundu.
 

HAFTAYA ACI BİR HABERLE BAŞLADIK!

Haftaya acı bir haberle başladık. Denizli’de bu sabah meydana gelen kazada, karşıdan karşıya geçmek isteyen genç bir kıza şehir içi minibüsü çarptı. Genç kız olay yerine yaşamını yitirdi.
Edinilen bilgiye göre olay, Denizli'nin Bayramyeri Meydanı, Sarayköy Caddesi üzerinde sabah saat 08.30 sırasında meydana geldi. Devlet Hastanesi’nin arkasındaki yoldan Zahire Pazarı istikametine giden Akkonak Yeşilyurt Minibüsü, Sarayköy Caddesi'nden Bayramyeri istikametinin dönerken, o sırada karşıdan karşıya geçmek isteyen 20 yaşlarındaki genç bir kadına çarptı. Çarpılmanın etkisiyle yere düşen ve sürüklenen genç kadın için sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen 122 görevlileri genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polis çevrede güvenliklik önemi alırken, ölen kişinin kimlik bilgilerine henüz ulaşılamadı.  Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Haftaya acı bir haberle başladık. Denizli’de bu sabah meydana gelen kazada, karşıdan karşıya geçmek isteyen genç bir kıza şehir içi minibüsü çarptı. Genç kız olay yerine yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Denizli'nin Bayramyeri Meydanı, Sarayköy Caddesi üzerinde sabah saat 08.30 sırasında meydana geldi. Devlet Hastanesi’nin arkasındaki yoldan Zahire Pazarı istikametine giden Akkonak Yeşilyurt Minibüsü, Sarayköy Caddesi'nden Bayramyeri istikametinin dönerken, o sırada karşıdan karşıya geçmek isteyen 20 yaşlarındaki genç bir kadına çarptı. Çarpılmanın etkisiyle yere düşen ve sürüklenen genç kadın için sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen 122 görevlileri genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polis çevrede güvenliklik önemi alırken, ölen kişinin kimlik bilgilerine henüz ulaşılamadı. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.