DENİZLİ'DE İNTİHAR GİRİŞİMİ

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2019 - 17:44, Güncelleme: 17.01.2019 - 18:00 3873+ kez okundu.
 

DENİZLİ'DE İNTİHAR GİRİŞİMİ

1. Kata Çıktı İntihar Etmek İstedi Sosyal Medyada Olay Oldu
Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Bakırlı Mahallesi’nde bu gün ilginç bir intihar girişimi yaşandı. Alınan bilgilere göre, Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Bakırlı Mahallesi sınırları içinde yer alan sanayi sitesinde ilginç bir intihar girişimi yaşandı. Bir işletmenin ikinci katına çıkan vatandaşı görenler, şahsın inmesi için önce kendileri ikna etmeye çalıştı. Vatandaşların tüm çabalarına rağmen ikna olmayan kişi, intihar edeceğini söyleyerek eylemine devam etti. Bunun üzerine olaya şahit olan çevredeki vatandaşlar durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. OLAYIN İÇ YÜZÜ ORTAYA ÇIKTI Evlerinin balkonuna çıkarak bağırıp-çığlık atmaya başladığı öğrenilen şahsın, psikolojik rahatsızlığı olduğu öğrenildi. Ailesi ile evlerinde oturduğu sırada birden balkona çıkıp çığlıklar atarak bağırması üzerine tedirgin olan ailesi çocuklarının yaşadığı bu durumdan endişelenerek etraftan yardım istediği öğrenildi. Yine görgü tanıklarının ifadelerine göre ise, intihar girişiminde bulunan şahın daha önce de kendi evlerini taşladığını ve zaman zaman bu tür eylemler gerçekleştirdiğini söyledi. GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI Öte yandan kısa sürede olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, intihar girişiminde bulunan şahsın zarar görmemesi için aldığı önlem dikkatlerden kaçmadı. Şahsın yerden birkaç metre yüksekte gerçekleştirmek istediği intihar girişimi için şişme hava yastığı kuruldu. Kısa bir süre sonra ikna edilen şahıs bulunduğu yerden indirildi. Çevredekilerin meraklı bakışları ise dikkatlerden kaçmadı. 
1. Kata Çıktı İntihar Etmek İstedi Sosyal Medyada Olay Oldu

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Bakırlı Mahallesi’nde bu gün ilginç bir intihar girişimi yaşandı. Alınan bilgilere göre, Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Bakırlı Mahallesi sınırları içinde yer alan sanayi sitesinde ilginç bir intihar girişimi yaşandı. Bir işletmenin ikinci katına çıkan vatandaşı görenler, şahsın inmesi için önce kendileri ikna etmeye çalıştı. Vatandaşların tüm çabalarına rağmen ikna olmayan kişi, intihar edeceğini söyleyerek eylemine devam etti. Bunun üzerine olaya şahit olan çevredeki vatandaşlar durumu polis ve itfaiyeye bildirdi.

OLAYIN İÇ YÜZÜ ORTAYA ÇIKTI

Evlerinin balkonuna çıkarak bağırıp-çığlık atmaya başladığı öğrenilen şahsın, psikolojik rahatsızlığı olduğu öğrenildi. Ailesi ile evlerinde oturduğu sırada birden balkona çıkıp çığlıklar atarak bağırması üzerine tedirgin olan ailesi çocuklarının yaşadığı bu durumdan endişelenerek etraftan yardım istediği öğrenildi. Yine görgü tanıklarının ifadelerine göre ise, intihar girişiminde bulunan şahın daha önce de kendi evlerini taşladığını ve zaman zaman bu tür eylemler gerçekleştirdiğini söyledi.

GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI

Öte yandan kısa sürede olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, intihar girişiminde bulunan şahsın zarar görmemesi için aldığı önlem dikkatlerden kaçmadı. Şahsın yerden birkaç metre yüksekte gerçekleştirmek istediği intihar girişimi için şişme hava yastığı kuruldu. Kısa bir süre sonra ikna edilen şahıs bulunduğu yerden indirildi.

Çevredekilerin meraklı bakışları ise dikkatlerden kaçmadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.