2019'UN İLK OPERASYONU!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2019 - 17:19, Güncelleme: 09.01.2019 - 17:19 3742+ kez okundu.
 

2019'UN İLK OPERASYONU!

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü 2019 Yılının İlk Operasyonunu gerçekleştirdi.
  Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube personeli tarafından 2019'un ilk uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. Yalnız polislerin hedefinde bu kez ne bir ev nede bir iş yeri vardı. Kendilerine gelen bir ihbarı değerlendiren narkotik polisleri, bir tarım arazisinde uyuşturucu yetiştirildiği bilgisi üzerine harekete geçti. Polis tarafından başlatılan takip neticesinde Çal'da çiftçilik yaptığı görüntüsü veren bir şahsın yasa dışı madde yetiştirdiğini tespit etti. HERKES ÇİFTÇİ SANMIŞTI AMA! Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimiz Çal ilçesinde yasa dışı şekilde yetiştirdiği kenevir bitkisinden esrar maddesi üreterek uyuşturucu madde ticareti yapan  bir şahıs hakkında çalışma başlattı. Görünürde çiftçilikle uğraşan şahsın ilçede kendisine ait arazide ürettiği uyuşturucu maddeler narkotik ekiplerinin takibi ile tespit edildi. 2019'UN İLK OPERASYONU OLDU! 2019 yılının ilk operasyonu için harekete geçen Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, Çal ilçesinde ve il merkezinde belirledikleri adreslere eş zamanlı baskın gerçekleştirildi. Yapılan çalışmada yüklü miktarda esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçu kapsamında göz altına alınan olay şüphelisi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İLK 7 GÜNDE 4 TUTUKLAMA! Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin 2019 yılının ilk haftasında yürüttüğü başarılı çalışmalarda 7 bin 200 gram esrar maddesine, 15 gram eroin maddesine, 8 gram metamfetamin maddesine ve 2 adet ecstasy hapa el konuldu. Uyuşturucu madde satıcısı toplam 4 (dört) kişi tutuklandı. Basın ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü 2019 Yılının İlk Operasyonunu gerçekleştirdi.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube personeli tarafından 2019'un ilk uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. Yalnız polislerin hedefinde bu kez ne bir ev nede bir iş yeri vardı. Kendilerine gelen bir ihbarı değerlendiren narkotik polisleri, bir tarım arazisinde uyuşturucu yetiştirildiği bilgisi üzerine harekete geçti. Polis tarafından başlatılan takip neticesinde Çal'da çiftçilik yaptığı görüntüsü veren bir şahsın yasa dışı madde yetiştirdiğini tespit etti.

HERKES ÇİFTÇİ SANMIŞTI AMA!

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimiz Çal ilçesinde yasa dışı şekilde yetiştirdiği kenevir bitkisinden esrar maddesi üreterek uyuşturucu madde ticareti yapan  bir şahıs hakkında çalışma başlattı. Görünürde çiftçilikle uğraşan şahsın ilçede kendisine ait arazide ürettiği uyuşturucu maddeler narkotik ekiplerinin takibi ile tespit edildi.

2019'UN İLK OPERASYONU OLDU!

2019 yılının ilk operasyonu için harekete geçen Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, Çal ilçesinde ve il merkezinde belirledikleri adreslere eş zamanlı baskın gerçekleştirildi. Yapılan çalışmada yüklü miktarda esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçu kapsamında göz altına alınan olay şüphelisi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İLK 7 GÜNDE 4 TUTUKLAMA!

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin 2019 yılının ilk haftasında yürüttüğü başarılı çalışmalarda 7 bin 200 gram esrar maddesine, 15 gram eroin maddesine, 8 gram metamfetamin maddesine ve 2 adet ecstasy hapa el konuldu. Uyuşturucu madde satıcısı toplam 4 (dört) kişi tutuklandı.

Basın ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.