EĞİTİME BİR GÜN ARA VERİLDİ!

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2019 - 19:30, Güncelleme: 08.01.2019 - 19:38 3744+ kez okundu.
 

EĞİTİME BİR GÜN ARA VERİLDİ!

Eğitime bir gün ara verildi.
Denizli'de bir süredir etkisini iyiden iyiye hissettiren soğuklar ve kar yağışı eğitimde aksamalara neden oldu. Yaklaşık iki haftadır ilçelerde aralıklarla süren kar yağışı nedeni ile bazı günlerde eğitime ara verilmişti. Dün tekrar etkisini gösteren yağışlar şehir merkezini de beyaza bürüdü. Şehir merkezinde kar yağışı kuvvetli olmadı ama yetkililer don ve buzlanmaya karşı vatandaşları uyardı. BAZI İLÇELERDE OKULLAR TATİL Öte yandan kar yağışının etkili ve yoğun olduğu bazı ilçelerde okullar bir gün süre ile tatil edildi. Buna göre; Acıpayam ve Çardak ilçesinde de okullar 9 Ocak Çarşamba tatil. Meteoroloji verilerine göre soğuk ve yağışlı havalar bir süre daha etkisini sürdürecek. Aralıklarla devam eden kar yağışı yerine yağmura bırakacak.
Eğitime bir gün ara verildi.

Denizli'de bir süredir etkisini iyiden iyiye hissettiren soğuklar ve kar yağışı eğitimde aksamalara neden oldu. Yaklaşık iki haftadır ilçelerde aralıklarla süren kar yağışı nedeni ile bazı günlerde eğitime ara verilmişti. Dün tekrar etkisini gösteren yağışlar şehir merkezini de beyaza bürüdü. Şehir merkezinde kar yağışı kuvvetli olmadı ama yetkililer don ve buzlanmaya karşı vatandaşları uyardı.

BAZI İLÇELERDE OKULLAR TATİL

Öte yandan kar yağışının etkili ve yoğun olduğu bazı ilçelerde okullar bir gün süre ile tatil edildi. Buna göre; Acıpayam ve Çardak ilçesinde de okullar 9 Ocak Çarşamba tatil. Meteoroloji verilerine göre soğuk ve yağışlı havalar bir süre daha etkisini sürdürecek. Aralıklarla devam eden kar yağışı yerine yağmura bırakacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.