KAR TOPU OYNAYANLAR BULDU

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2019 - 14:52, Güncelleme: 06.01.2019 - 14:52 3151+ kez okundu.
 

KAR TOPU OYNAYANLAR BULDU

Denizli'de bir kişi ormanda ölü bulundu
DENİZLİ (AA) - Denizli'de bir kişi ormanda başına poşet geçirilmiş şekilde ölü bulundu.  Alınan bilgiye göre, Çamlık Parkı'na kar topu oynamaya gelenler bir ağaca yaslanmış halde hareketsiz bir kişiyi görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Nevzat Atik'in (27) hayatını kaybettiğini belirledi.  Yapılan incelemede, başına poşet geçirilmiş Atik'in yanında çakmak bulundu. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından, Atik'in cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna gönderildi. 
Denizli'de bir kişi ormanda ölü bulundu

DENİZLİ (AA) - Denizli'de bir kişi ormanda başına poşet geçirilmiş şekilde ölü bulundu. 

Alınan bilgiye göre, Çamlık Parkı'na kar topu oynamaya gelenler bir ağaca yaslanmış halde hareketsiz bir kişiyi görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Nevzat Atik'in (27) hayatını kaybettiğini belirledi. 

Yapılan incelemede, başına poşet geçirilmiş Atik'in yanında çakmak bulundu.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından, Atik'in cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.