CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI!

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2018 - 12:38, Güncelleme: 25.12.2018 - 12:38 4262+ kez okundu.
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI!

Elektrik ve doğal gaz fiyatları değişiyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, iş verenden çalışanlara milyonları ilgilendiren müjdeleri peş peşe verdi. Erdoğan ayrıca elektrik ve doğal gaza konutta 1 Ocak'tan itibaren yüzde 10 indirim yapılacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından bazı satır başları:  İŞ DÜNYASINA TEŞVİK Bölgesel istihdam teşvikini 1 yıl daha uzatıyoruz. 51 ilde ve 2 ilçede işverenlere sağladığımız 6 puanlık SGK teşviki devam edecek. 2018'de 9 ay olarak uyguladığımız asgari ücret desteğini önümüzdeki yıl 12 ay olarak uygulanacak. Bu teşviklerin de iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum. ASGARİ ÜCRET ZAMMI Biraz önce asgari ücret net olarak açıklandı. O da 2 bin 20 lira olarak açıklandı. Bekar bir işçinin ücretini ifade eden bu rakam evli çocuklu olmasıyla birlikte daha da yükselebiliyor. Asgari ücretteki artış çok önemli. Net 417 lira arttığını gösteriyor. Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Yeni yılın hamd olsun bu müjdelerle karşılanmış olması bütün hanelere de sevinç ve bereket getirmiş olacaktır.
Elektrik ve doğal gaz fiyatları değişiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, iş verenden çalışanlara milyonları ilgilendiren müjdeleri peş peşe verdi. Erdoğan ayrıca elektrik ve doğal gaza konutta 1 Ocak'tan itibaren yüzde 10 indirim yapılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından bazı satır başları: 

İŞ DÜNYASINA TEŞVİK

Bölgesel istihdam teşvikini 1 yıl daha uzatıyoruz. 51 ilde ve 2 ilçede işverenlere sağladığımız 6 puanlık SGK teşviki devam edecek. 2018'de 9 ay olarak uyguladığımız asgari ücret desteğini önümüzdeki yıl 12 ay olarak uygulanacak. Bu teşviklerin de iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum.

ASGARİ ÜCRET ZAMMI

Biraz önce asgari ücret net olarak açıklandı. O da 2 bin 20 lira olarak açıklandı. Bekar bir işçinin ücretini ifade eden bu rakam evli çocuklu olmasıyla birlikte daha da yükselebiliyor. Asgari ücretteki artış çok önemli. Net 417 lira arttığını gösteriyor. Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Yeni yılın hamd olsun bu müjdelerle karşılanmış olması bütün hanelere de sevinç ve bereket getirmiş olacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.