Denizli'de trafik kazası: 3 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2018 - 10:59, Güncelleme: 18.12.2018 - 10:59 3199+ kez okundu.
 

Denizli'de trafik kazası: 3 yaralı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde çarpışma sonucu 3 kişi yaralandı.
DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Akköy'den Denizli yönüne giden Şaban Bozdemir yönetimindeki 20 EB 952 plakalı yolcu minibüsü, Develi Mahallesi yakınlarında, karşı yönden gelen Erdal Gündem'in kullandığı 06 VDP 22 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, otomobilde sıkışan sürücü Gündem ile Mehmet Kocakaya, itfaiye ekiplerince araçtan çıkarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan minibüs sürücüsü Bozdemir ise ayakta tedavi edildi.
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde çarpışma sonucu 3 kişi yaralandı.

DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Akköy'den Denizli yönüne giden Şaban Bozdemir yönetimindeki 20 EB 952 plakalı yolcu minibüsü, Develi Mahallesi yakınlarında, karşı yönden gelen Erdal Gündem'in kullandığı 06 VDP 22 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, otomobilde sıkışan sürücü Gündem ile Mehmet Kocakaya, itfaiye ekiplerince araçtan çıkarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan minibüs sürücüsü Bozdemir ise ayakta tedavi edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.