EŞEK FARK EDİLMESE OLANLAR OLMUŞTU

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2018 - 16:52, Güncelleme: 07.12.2018 - 16:52 3412+ kez okundu.
 

EŞEK FARK EDİLMESE OLANLAR OLMUŞTU

Eşek az daha ortalığı karıştırıyordu.
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde trajikomik bir olay gerçekleşti. Eşek eğer sporcular tarafından fark edilip kaşıya geçirilmese faciaya neden olabilirdi. Sporculardan Zekai Doruk ile Yıldırım Söyler, Antalya'da yapılacak olan kick boks semineri için Denizli'den yola çıktı. İki sporcu Acıpayam ilçesine geldiğinde yol üzerinde bir eşeğin ipinin orta refüjde ağaca takılı kaldığını fark etti. Refüjde mahsur kalan eşeği kurtarmak için 2 sporcu araçlarını sağa çekerek, eşeği kurtarmak için yolun ortasına geçti. Söyler, ağaca takılı kalan ipi çözerken, Doruk ise bunu görüntüledi. Sporcular tam eşeği kurtardığı anda sorumsuz sahibi de ortaya çıktı. İkili eşeği kurtararak sahibine teslim etti. Eşek sağ salim sahibine teslim edilirken, büyük bir olayın da önüne geçilmiş oldu.
Eşek az daha ortalığı karıştırıyordu.

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde trajikomik bir olay gerçekleşti. Eşek eğer sporcular tarafından fark edilip kaşıya geçirilmese faciaya neden olabilirdi.

Sporculardan Zekai Doruk ile Yıldırım Söyler, Antalya'da yapılacak olan kick boks semineri için Denizli'den yola çıktı. İki sporcu Acıpayam ilçesine geldiğinde yol üzerinde bir eşeğin ipinin orta refüjde ağaca takılı kaldığını fark etti. Refüjde mahsur kalan eşeği kurtarmak için 2 sporcu araçlarını sağa çekerek, eşeği kurtarmak için yolun ortasına geçti. Söyler, ağaca takılı kalan ipi çözerken, Doruk ise bunu görüntüledi.

Sporcular tam eşeği kurtardığı anda sorumsuz sahibi de ortaya çıktı. İkili eşeği kurtararak sahibine teslim etti. Eşek sağ salim sahibine teslim edilirken, büyük bir olayın da önüne geçilmiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.