CHP'DE 5 İSİM DENİZLİ'DE

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2018 - 11:42, Güncelleme: 27.11.2018 - 11:42 4050+ kez okundu.
 

CHP'DE 5 İSİM DENİZLİ'DE

CHP, yaklaşan yerel seçimlere az bir süre kala belediye başkan adaylarını belirleme çalışmaları devam ediyor.
İlk etapta 105 adayını açıklayan CHP sonrasında 147 adayı açıklamıştı. CHP Parti Meclisi’nin son toplantısında, aday belirlemede eğilim yoklaması yönteminin kullanılması konusunda MYK’ya yetki verilmişti. Buna göre, eğilim yoklaması yapılmasına karar verilen il ve ilçeler için oy kullanma işlemi 2 Aralık Pazar günü yapılacak. Parti üyeleri sandık başına giderek, belediye başkan aday adayları için oy kullanacak. Sandıklardan çıkacak sonuçlar, CHP’nin ilk PM toplantısında değerlendirilecek. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili aday adayları süreci tüm hızla devam ederken, bazı illerde il ve ilçe belediye başkan aday adayları da mülakata alınıyor. İşte o çalışma heyetinde bugün Denizli'de adaylarla, il ve ilçe teşkilatlarıyla görüşecek görevli isimler. Heyet başkanı ve PM üyesi İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel Adana Milletvekili Ayhan Barut Yozgat Milletvekli Ali Keven İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke
CHP, yaklaşan yerel seçimlere az bir süre kala belediye başkan adaylarını belirleme çalışmaları devam ediyor.

İlk etapta 105 adayını açıklayan CHP sonrasında 147 adayı açıklamıştı. CHP Parti Meclisi’nin son toplantısında, aday belirlemede eğilim yoklaması yönteminin kullanılması konusunda MYK’ya yetki verilmişti. Buna göre, eğilim yoklaması yapılmasına karar verilen il ve ilçeler için oy kullanma işlemi 2 Aralık Pazar günü yapılacak. Parti üyeleri sandık başına giderek, belediye başkan aday adayları için oy kullanacak. Sandıklardan çıkacak sonuçlar, CHP’nin ilk PM toplantısında değerlendirilecek.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili aday adayları süreci tüm hızla devam ederken, bazı illerde il ve ilçe belediye başkan aday adayları da mülakata alınıyor. İşte o çalışma heyetinde bugün Denizli'de adaylarla, il ve ilçe teşkilatlarıyla görüşecek görevli isimler.

Heyet başkanı ve PM üyesi İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir

Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel

Adana Milletvekili Ayhan Barut

Yozgat Milletvekli Ali Keven

İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.