DENİZLİ'NİN UĞUR'LU KALPLERİ LÖSEV İÇİN ATIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2018 - 14:16, Güncelleme: 19.11.2018 - 14:16 4177+ kez okundu.
 

DENİZLİ'NİN UĞUR'LU KALPLERİ LÖSEV İÇİN ATIYOR

Denizli Uğur Okulları löseminin tedavi edilebilir ama pahalı bir hastalık olduğunu vurgulamak ve lösemili çocuklara, ailelerine destek olmak amacıyla kampüsünde LÖSEV'İ ağırladı. LÖSEV Ege bölge temsilcisi Berce Gözlüklü'nün verdiği seminerle öğrenci ve veliler lösemi hastalığı, tedavi süreci, LÖSEV gönüllü üyesi olma ile ilgili bilgi aldı. Denizli Uğur Okulları öğretmenleri lösemili çocukların eğitim ve sağlık alanında ki ihtiyaçlarına destek olmak için bir araya gelerek bir kermes düzenledi. "Bir tuğla da sen koy" projesi kapsamında düzenlenen kermes geliri LÖSEV'e bağışlandı. Denizli Uğur Okulları kampüsünde lösemiden iyileşmiş gençlerin ve lösemili çocukların annelerinin ürettikleri birbirinden güzel el yapımı ürünlerin satışı için stand kuruldu. Her bir ilmiğe aktarılan yaşanmış derin hikayeler, renklere yansıyan yaşam mücadelesi, ruhu, kurulan standla hayat buldu. Denizli Uğur Okulları öğrenci, öğretmen ve velileri LÖSEV'e umut oldu.

Denizli Uğur Okulları löseminin tedavi edilebilir ama pahalı bir hastalık olduğunu vurgulamak ve lösemili çocuklara, ailelerine destek olmak amacıyla kampüsünde LÖSEV'İ ağırladı. LÖSEV Ege bölge temsilcisi Berce Gözlüklü'nün verdiği seminerle öğrenci ve veliler lösemi hastalığı, tedavi süreci, LÖSEV gönüllü üyesi olma ile ilgili bilgi aldı. Denizli Uğur Okulları öğretmenleri lösemili çocukların eğitim ve sağlık alanında ki ihtiyaçlarına destek olmak için bir araya gelerek bir kermes düzenledi. "Bir tuğla da sen koy" projesi kapsamında düzenlenen kermes geliri LÖSEV'e bağışlandı. Denizli Uğur Okulları kampüsünde lösemiden iyileşmiş gençlerin ve lösemili çocukların annelerinin ürettikleri birbirinden güzel el yapımı ürünlerin satışı için stand kuruldu. Her bir ilmiğe aktarılan yaşanmış derin hikayeler, renklere yansıyan yaşam mücadelesi, ruhu, kurulan standla hayat buldu. Denizli Uğur Okulları öğrenci, öğretmen
ve velileri LÖSEV'e umut oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.