HAFTA SONUNA DİKKAT

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2018 - 15:38, Güncelleme: 14.11.2018 - 15:38 3545+ kez okundu.
 

HAFTA SONUNA DİKKAT

Meteoroloji hafta sonu için uyardı.
Meteoroloji, son dakika hava durumu uyarısını paylaştı. Soğuk  havaların etkisinin ülke üzerindeki etkisi günden güne artarken bir yandan da özellikle gök gürültülü sağanak yağışlar yurdun dört bir yanında etkisini göstermeye başlayacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; hafta sonu  Denizli ve çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İşte 5 günlük hava tahmini.
Meteoroloji hafta sonu için uyardı.

Meteoroloji, son dakika hava durumu uyarısını paylaştı. Soğuk  havaların etkisinin ülke üzerindeki etkisi günden güne artarken bir yandan da özellikle gök gürültülü sağanak yağışlar yurdun dört bir yanında etkisini göstermeye başlayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; hafta sonu  Denizli ve çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İşte 5 günlük hava tahmini.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.