MERAKLA BEKLENİYORDU!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2018 - 15:21, Güncelleme: 13.11.2018 - 15:21 3352+ kez okundu.
 

MERAKLA BEKLENİYORDU!

KYK burs ve kredi başvuru sonucu açıklandı. Son dakika habere göre, KYK burs ve kredi YurtKur sorgulama sayfasında açıklandı.
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) 2018-2018 eğitim öğretim yılı burs ve kredi başvuru sonuçları açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, KYK burs başvuru sonuçlarının açıklandığı haberini resmi Twitter adresi üzerinden duyurdu. İşte, KYK burs ve kredi sonuç sorgulama sayfası. KYK BURS VE KREDİ BAŞVURU SONUCU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ
KYK burs ve kredi başvuru sonucu açıklandı. Son dakika habere göre, KYK burs ve kredi YurtKur sorgulama sayfasında açıklandı.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) 2018-2018 eğitim öğretim yılı burs ve kredi başvuru sonuçları açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, KYK burs başvuru sonuçlarının açıklandığı haberini resmi Twitter adresi üzerinden duyurdu. İşte, KYK burs ve kredi sonuç sorgulama sayfası.

KYK BURS VE KREDİ BAŞVURU SONUCU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.