GÜNÜN EN ANLAMLI HAYRI

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2018 - 14:33, Güncelleme: 10.11.2018 - 14:33 3589+ kez okundu.
 

GÜNÜN EN ANLAMLI HAYRI

Ata için lokma hayrı
Denizli' Sırakapılar mahallesi 1587 sokaktaki esnaflar Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bu zamana kadar vatanı için canını vermiş şehitlerimiz için lokma döktürdü.  Esnaflar Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün . ölüm yıldönümü etkinlikleri kapsamında Merkezefendi ilçesi Sırakapılar Mahallesi 1587 sokakta işyerinin önünde lokma döktürerek vatandaşlara ikram etti. Esnaflar  "Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, vefat etmiş yakınlarımızı anmak için lokma döktürdük. Allah hayrımızı kabul etsin. Her yıl 10 Kasınm'da geleneksel olarak bu etkinliği düzenliyoruz.  Amacımız her yıl BU özel etkinliği sürdürmektir dediler." 
Ata için lokma hayrı

Denizli' Sırakapılar mahallesi 1587 sokaktaki esnaflar Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bu zamana kadar vatanı için canını vermiş şehitlerimiz için lokma döktürdü. 

Esnaflar Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün . ölüm yıldönümü etkinlikleri kapsamında Merkezefendi ilçesi Sırakapılar Mahallesi 1587 sokakta işyerinin önünde lokma döktürerek vatandaşlara ikram etti. Esnaflar  "Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, vefat etmiş yakınlarımızı anmak için lokma döktürdük. Allah hayrımızı kabul etsin. Her yıl 10 Kasınm'da geleneksel olarak bu etkinliği düzenliyoruz.  Amacımız her yıl BU özel etkinliği sürdürmektir dediler." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.