DENİZLİ VALİLİĞİNDEN 10 KASIM UYARISI

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2018 - 10:17, Güncelleme: 08.11.2018 - 10:37 3785+ kez okundu.
 

DENİZLİ VALİLİĞİNDEN 10 KASIM UYARISI

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ölümünün 80. Yıldönümü...
  Denizli valiliği Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ölümünün 80. Yıldönümü olması münasebetiyle, İlimiz ve İlçelerimizde yapılacak olan anma etkinliklerinde sirenlerin çalacağını önceden halka duyurmak için bir bildiri yayınladı.  Valilik alınması gereken tedbirler ile sirenlerin kontrollerinin yapılarak faal halde bulundurulması ve çaldırılması hususundaki emiri ilgili bir yazıyla bildirdi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına yazı gönderildi. Gönderilen yazıda şu uyarılara yer verildi: Ülke genelinde İkaz ve Alarm haberlerinin duyurulması, mevcut sirenlerin faal halde tutulması ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ölümünün 80. Yıldönümü olması münasebetiyle, iliniz ve ilçelerinde aşağıda yer alan tedbirler alınacaktır: İlinizde bulunan bütün sirenler, her yıl olduğu gibi bu yıl da 10 Kasım 2018 günü saat 09.05'te, 2 (iki) dakika süre ile Sarı İkaz (düz siren sesi) şeklinde çaldırılacaktır. Mahalli basın ve yayın organları kanalıyla sirenlerin çaldırılacağı önceden halkaduyurulacaktır. İl Müdürlüğünüz bünyesinde kurulu bulunan mevcut sirenlerin gerekli test vekontrollerinin yapılarak, çalışmadığı belirlenen sirenlerle ilgili arızalar mahalli imkanlarla giderilecektir Yukarıda belirtilen hususların ivedilikle yerine getirilmesini, sirenlerin çaldırılması için TRT Haber Televizyonuna göre saat ayarı yapılmasını, belirtilen gün ve saatte çaldırılan sirenlerin çalışıp çalışmadığının tespit edilerek, Ek Formdaki bilgilerin eksiksiz olarak doldurulması ve 25 Kasım 2018 tarihine kadar Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na gönderilmesini rica ederim.  
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ölümünün 80. Yıldönümü...

 

Denizli valiliği Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ölümünün 80. Yıldönümü olması münasebetiyle, İlimiz ve İlçelerimizde yapılacak olan anma etkinliklerinde sirenlerin çalacağını önceden halka duyurmak için bir bildiri yayınladı. 

Valilik alınması gereken tedbirler ile sirenlerin kontrollerinin yapılarak faal halde bulundurulması ve çaldırılması hususundaki emiri ilgili bir yazıyla bildirdi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına yazı gönderildi.

Gönderilen yazıda şu uyarılara yer verildi:

Ülke genelinde İkaz ve Alarm haberlerinin duyurulması, mevcut sirenlerin faal halde tutulması ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ölümünün 80. Yıldönümü olması münasebetiyle, iliniz ve ilçelerinde aşağıda yer alan tedbirler alınacaktır:

  1. İlinizde bulunan bütün sirenler, her yıl olduğu gibi bu yıl da 10 Kasım 2018 günü saat

09.05'te, 2 (iki) dakika süre ile Sarı İkaz (düz siren sesi) şeklinde çaldırılacaktır.

  1. Mahalli basın ve yayın organları kanalıyla sirenlerin çaldırılacağı önceden halkaduyurulacaktır.

  2. İl Müdürlüğünüz bünyesinde kurulu bulunan mevcut sirenlerin gerekli test vekontrollerinin yapılarak, çalışmadığı belirlenen sirenlerle ilgili arızalar mahalli imkanlarla giderilecektir

Yukarıda belirtilen hususların ivedilikle yerine getirilmesini, sirenlerin çaldırılması için TRT Haber Televizyonuna göre saat ayarı yapılmasını, belirtilen gün ve saatte çaldırılan sirenlerin çalışıp çalışmadığının tespit edilerek, Ek Formdaki bilgilerin eksiksiz olarak doldurulması ve 25 Kasım 2018 tarihine kadar Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na gönderilmesini rica ederim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.