ZEHİRLENDİKLERİNİ FARK ETMEDİLER

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2018 - 16:36, Güncelleme: 01.11.2018 - 16:36 4067+ kez okundu.
 

ZEHİRLENDİKLERİNİ FARK ETMEDİLER

Eve gelen yakınlarının fark etmesi üzerine...
Denizli'nin Buldan ilçesinin Turan mahallesinde oturan Türkan Çimenci adlı yaşlı kadın misafirliğe geldiği komşusu Saadet Başbülbül ile öğle saatlerinde otururken sobadan sızan gazdan etkilenerek zehirlendi. Eve daha sonra gelen Saadet Başbülbül’ün yakınları durumu fark ederek ambulans çağırdı. Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesinde ilk tedavileri yapılan iki yaşlı kadın daha sonra Denizli’ye nakledilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Her iki yaşlı kadının hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi.
Eve gelen yakınlarının fark etmesi üzerine...

Denizli'nin Buldan ilçesinin Turan mahallesinde oturan Türkan Çimenci adlı yaşlı kadın misafirliğe geldiği komşusu Saadet Başbülbül ile öğle saatlerinde otururken sobadan sızan gazdan etkilenerek zehirlendi. Eve daha sonra gelen Saadet Başbülbül’ün yakınları durumu fark ederek ambulans çağırdı.

Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesinde ilk tedavileri yapılan iki yaşlı kadın daha sonra Denizli’ye nakledilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Her iki yaşlı kadının hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.