BULDAN'I AYAĞA KALDIRDILAR..!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2018 - 23:17, Güncelleme: 20.09.2018 - 23:43 3705+ kez okundu.
 

BULDAN'I AYAĞA KALDIRDILAR..!

Bu gün öğle saatlerinde evlerine dönmeyen 3 çocuk ilçeyi ayağa kaldırdı.
Denizli'nin Buldan ilçesinde bu gün ilginç bir olay yaşandı. Biri Ahmet Terzioğlu İlkokulu öğrencisi, diğer ikisi Ahmet Nadir Özlen İlkokulu öğrencisi 3 çocuğun kaybolması Buldan’ı alarma geçirdi. Sabah okula giden ancak okul çıkışından sonra evlerine dönmeyen 3 çocuk ilçeyi ayağa kaldırdı. Çocuklarının evlerine dönmemesi üzerine endişeye kapılan aile durumu jandarmaya bildirdi, ilçede çocuklar için gün boyu anons yapıldı. Yapılan anaonslara karşılık bulunamayınca, çocukların akıbetine duyulan endişe bir kat daha arttı. JANDARMA ve POLİS MSEFERBER OLDU Çocuklarının evlerine dönmemesiyle endişeye kapılan aileler soluğu jandarmada aldı. Yapılan ihbar üzerine jandarma ilçede arama çalışması başlattı. Çocukların bulunması için ilçede sürekli anons yapıldı. Jandarma ve emniyet güçleri devriye atarak arama çalışmalarına destek verdi.  YAKINLARININ EVİNDE BULUNDULAR Çocukların bulunması için gün boyu çalışmalarını sürdüren kolluk kuvetleri ve aileler, gelen bir haberle adate şoka uğradı. Kayıp olarak aranan ve ilçeyi ayağa kaldıran çocuklar, akrabalarının evlerinde bulundu. Olan bitenden habersiz oyuna dalan ve ilçeyi alarma geçiren çocukların bu durumu pes dedirtti.  KOLLUK KUVVETLERİ ALARMA GEÇTİ Konu ile ilgili açıklama yapan Buldan İlçe Emniyet Müdürü Osman Başer, öğle saatlerinde kendilerine gelen bir müracatı değerlendirdiklerini ve çocukların bulunması için seferber olduklarını anlatırken, çocukların ailelerinin yakınlarının evinde bulunmasına sitem etti. Tüm ilçe teşkilatı olarak ilçede arama yaptıklarını, çocukların bulunabileceği her yeri didik didik arandığını ancak çocukların hiç ummadıkları bir yerde çıktığını söyledi. POLİSTEN AİLEYE SİTEM Komşularının evinde bulunan çocukların ailelerine sitemde bulunan Buldan İlçe Emniyet Müdürü Osman Başer, "Bizi oldukça sıkıntıya soktular. O kadar anonsa rağmen, o kadar koşuşturmacaya rağmen çocukların evlerinde olduğunu bize bildirmeyen ailelerin sorumsuzluğuna şaşırıyorum. Öğleden akşama kadar evde olan çocuğa, ‘annen-baban haberi var mı, burada olduğunu biliyorlar mı?’ diye sorulması gerekmez mi? Ayrıca 18 yaşından küçük bir çocuğun bu kadar uzun süre evde tutulması da suçtur. Allah’a şükür ki çocuklarımızı sağsalim bulduk. Bundan sonra bu tür sıkıntıların yaşanmaması için tüm ailelerin sorumlu davranması, evlerine gelen çocukların, çok yakın akrabası bile olsa annesini-babasını aramasını rica ediyorum. Hepimize geçmiş olsun.”
Bu gün öğle saatlerinde evlerine dönmeyen 3 çocuk ilçeyi ayağa kaldırdı.

Denizli'nin Buldan ilçesinde bu gün ilginç bir olay yaşandı. Biri Ahmet Terzioğlu İlkokulu öğrencisi, diğer ikisi Ahmet Nadir Özlen İlkokulu öğrencisi 3 çocuğun kaybolması Buldan’ı alarma geçirdi. Sabah okula giden ancak okul çıkışından sonra evlerine dönmeyen 3 çocuk ilçeyi ayağa kaldırdı. Çocuklarının evlerine dönmemesi üzerine endişeye kapılan aile durumu jandarmaya bildirdi, ilçede çocuklar için gün boyu anons yapıldı. Yapılan anaonslara karşılık bulunamayınca, çocukların akıbetine duyulan endişe bir kat daha arttı.

JANDARMA ve POLİS MSEFERBER OLDU

Çocuklarının evlerine dönmemesiyle endişeye kapılan aileler soluğu jandarmada aldı. Yapılan ihbar üzerine jandarma ilçede arama çalışması başlattı. Çocukların bulunması için ilçede sürekli anons yapıldı. Jandarma ve emniyet güçleri devriye atarak arama çalışmalarına destek verdi. 

YAKINLARININ EVİNDE BULUNDULAR

Çocukların bulunması için gün boyu çalışmalarını sürdüren kolluk kuvetleri ve aileler, gelen bir haberle adate şoka uğradı. Kayıp olarak aranan ve ilçeyi ayağa kaldıran çocuklar, akrabalarının evlerinde bulundu. Olan bitenden habersiz oyuna dalan ve ilçeyi alarma geçiren çocukların bu durumu pes dedirtti. 

KOLLUK KUVVETLERİ ALARMA GEÇTİ

Konu ile ilgili açıklama yapan Buldan İlçe Emniyet Müdürü Osman Başer, öğle saatlerinde kendilerine gelen bir müracatı değerlendirdiklerini ve çocukların bulunması için seferber olduklarını anlatırken, çocukların ailelerinin yakınlarının evinde bulunmasına sitem etti. Tüm ilçe teşkilatı olarak ilçede arama yaptıklarını, çocukların bulunabileceği her yeri didik didik arandığını ancak çocukların hiç ummadıkları bir yerde çıktığını söyledi.

POLİSTEN AİLEYE SİTEM

Komşularının evinde bulunan çocukların ailelerine sitemde bulunan Buldan İlçe Emniyet Müdürü Osman Başer, "Bizi oldukça sıkıntıya soktular. O kadar anonsa rağmen, o kadar koşuşturmacaya rağmen çocukların evlerinde olduğunu bize bildirmeyen ailelerin sorumsuzluğuna şaşırıyorum. Öğleden akşama kadar evde olan çocuğa, ‘annen-baban haberi var mı, burada olduğunu biliyorlar mı?’ diye sorulması gerekmez mi? Ayrıca 18 yaşından küçük bir çocuğun bu kadar uzun süre evde tutulması da suçtur. Allah’a şükür ki çocuklarımızı sağsalim bulduk. Bundan sonra bu tür sıkıntıların yaşanmaması için tüm ailelerin sorumlu davranması, evlerine gelen çocukların, çok yakın akrabası bile olsa annesini-babasını aramasını rica ediyorum. Hepimize geçmiş olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.