BAŞINA DÜŞEN PARÇA CANINI ALDI

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2018 - 20:55, Güncelleme: 30.07.2018 - 21:09 4508+ kez okundu.
 

BAŞINA DÜŞEN PARÇA CANINI ALDI

Serinhisar'da kayanın altına sığınan işçi hayatını kaybetti...
Serinhisar'da meydana gelen yağmurdan korunmak amacıyla kayanın altına sığınan işçi, başına taş düşmesi sonucu hayatını kaybettiği bildirildi. Edinilen bilgilere göre, Serinhisar'da son zamanlarda meydana gelen sel felaketini önlemek amacıyla Tek Çam mevkisinde bent ve ıslah çalışmaları başlatılmıştı. Bugün öğle saatlerinde burada çalışan bir işçi, ıslah çalışması sırasında aniden bastıran yağmur sonrası yakınında bulunan kayanın altına sığındı. Bu sırada yağıştan dolayı bir başka kaya parçası işçinin üzerine düştü. Diyarbakı'lı olduğu öğrenilen işçi, yanındaki diğer arkadaşları tarafından ilk müdahalesi yapıldı. Ağır yaralı yaralı olan talihsiz işçi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.  
Serinhisar'da kayanın altına sığınan işçi hayatını kaybetti...

Serinhisar'da meydana gelen yağmurdan korunmak amacıyla kayanın altına sığınan işçi, başına taş düşmesi sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, Serinhisar'da son zamanlarda meydana gelen sel felaketini önlemek amacıyla Tek Çam mevkisinde bent ve ıslah çalışmaları başlatılmıştı.

Bugün öğle saatlerinde burada çalışan bir işçi, ıslah çalışması sırasında aniden bastıran yağmur sonrası yakınında bulunan kayanın altına sığındı. Bu sırada yağıştan dolayı bir başka kaya parçası işçinin üzerine düştü.

Diyarbakı'lı olduğu öğrenilen işçi, yanındaki diğer arkadaşları tarafından ilk müdahalesi yapıldı. Ağır yaralı yaralı olan talihsiz işçi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.