"SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2018 - 12:31, Güncelleme: 14.06.2018 - 12:31 3285+ kez okundu.
 

"SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"

Vatan Partisi Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları hız kesmiyor. Merkezefendi ilçesinde girmedik kapı bırakmamaya kararlı olan Vatan Partisi milletvekili adayları ilçeyi karış karış geziyor.
  Vatan Partisi milletvekili adayı Emekli Eğitimci Mesut Yılan, Cumhurbaşkanlığı Rejimi, Millet Meclisi’nin hükümeti kurma ve denetleme yetkilerini yok ederek, milletin egemenliğine ağır darbe indirildiğini söyledi. Kurulan sistem, Mafya-Tarikat diktasını hukukileştirmektedir diyen Yılan, "Vatan Partisi olarak, iki yüzyıllık anayasal geleneğimiz temelinde parlamenter demokrasiyi yeniden kurumlaştıracak Milliyetçi-Halkçı-Devrimci Anayasa için mücadele edeceğiz. Bu amaçla TBMM’de Anayasa yapmak veya değiştirmek için gerekli oranı sağlamaya yönelik girişimlerde bulunacağız" dedi. Milletvekili adayı Yılan Vatan Partisi, şu anda Anayasa önerisi hazır olan tek parti olduğunu belirterek Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı adayı Dr. Doğu Perinçek’in “Türkiye’nin Anayasa Birikimi” başlıklı kitabında milletimizin değerlendirilmesine sunulduğunu belirtti.
Vatan Partisi Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları hız kesmiyor. Merkezefendi ilçesinde girmedik kapı bırakmamaya kararlı olan Vatan Partisi milletvekili adayları ilçeyi karış karış geziyor.

 

Vatan Partisi milletvekili adayı Emekli Eğitimci Mesut Yılan, Cumhurbaşkanlığı Rejimi, Millet Meclisi’nin hükümeti kurma ve denetleme yetkilerini yok ederek, milletin egemenliğine ağır darbe indirildiğini söyledi. Kurulan sistem, Mafya-Tarikat diktasını hukukileştirmektedir diyen Yılan, "Vatan Partisi olarak, iki yüzyıllık anayasal geleneğimiz temelinde parlamenter demokrasiyi yeniden kurumlaştıracak Milliyetçi-Halkçı-Devrimci Anayasa için mücadele edeceğiz. Bu amaçla TBMM’de Anayasa yapmak veya değiştirmek için gerekli oranı sağlamaya yönelik girişimlerde bulunacağız" dedi.

Milletvekili adayı Yılan Vatan Partisi, şu anda Anayasa önerisi hazır olan tek parti olduğunu belirterek Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı adayı Dr. Doğu Perinçek’in “Türkiye’nin Anayasa Birikimi” başlıklı kitabında milletimizin değerlendirilmesine sunulduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.