GURME TURU DENİZLİ'YE GELDİ

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2019 - 17:02, Güncelleme: 29.01.2019 - 17:36 3452+ kez okundu.
 

GURME TURU DENİZLİ'YE GELDİ

Bir seyahat firmasının yolcuları arasında düzenlediği Gurme Turu ilk etabında Denizli'yi tercih etti. 
12 Ocak tarihinde Instagram hesabında düzenlediği @harbiyiyorum rehberliğinde Denizli Gurme Turu yarışması başlatan seyahat firması yaptığı çekilşi kazanan yolcularını İzmir'den kalkan otobüsle Denizli'ye getirdi.  Denizli'nin dillere destan tarihi ve herkesi cezbeden lezzet noktalarını bu turla yolcularına aktaran firma , Denizli Kebabını Kebapçı Muhtar'da yemeyi tercih etti. Denizli Kebabı denilince akla ilk gelen kuruluşlar biri olan Kebapçı Muhtar ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Gurme Turu’nun ilk durağı Denizli oldu. Harbi Yiyorum eşliğinde gelen misafirlerimize #DenizliKebabı’nı anlattık, tattırdık " dedi.  Gurme Turu katılımcıları ise Denizli'yi çok beğendiklerini Denizli Kebabına bayıldıklarını belirtti. Bir çok katılımcı bu lezzeti terkar tatmak için en kısa sürede tekrar geleceğini belirtti. 
Bir seyahat firmasının yolcuları arasında düzenlediği Gurme Turu ilk etabında Denizli'yi tercih etti. 

12 Ocak tarihinde Instagram hesabında düzenlediği @harbiyiyorum rehberliğinde Denizli Gurme Turu yarışması başlatan seyahat firması yaptığı çekilşi kazanan yolcularını İzmir'den kalkan otobüsle Denizli'ye getirdi. 

Denizli'nin dillere destan tarihi ve herkesi cezbeden lezzet noktalarını bu turla yolcularına aktaran firma , Denizli Kebabını Kebapçı Muhtar'da yemeyi tercih etti. Denizli Kebabı denilince akla ilk gelen kuruluşlar biri olan Kebapçı Muhtar ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Gurme Turu’nun ilk durağı Denizli oldu. Harbi Yiyorum eşliğinde gelen misafirlerimize #DenizliKebabı’nı anlattık, tattırdık " dedi. 

Gurme Turu katılımcıları ise Denizli'yi çok beğendiklerini Denizli Kebabına bayıldıklarını belirtti. Bir çok katılımcı bu lezzeti terkar tatmak için en kısa sürede tekrar geleceğini belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.